2777
2789
فک کنم وقتی پای یکی دیگه درمیونه میخواد اونو بسنجه ببینه کدومتون بهترین این اتفاق میفته

واقعا اینجوری فکر میکنی

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انقد اورثینک و خود خوری میکنم واقعا اذیت میشم اگه بحثیم باشه باید حل شه اینجوری انگار معلق و تو ب ...

منم دقیقا گفتم یکطرفه نمیتونی تصمیم بگیری ولی دیدم کوتاه نیومد گفتم باشه منم فکرمیکنم

تا دیشب میگفت عاشقمه باهم بودیم بیرون شب بحث کردیم صبح اینجورگفت

خیلی بده خیلیییییی . انقد دوسش دارم انقد عاشقشم هی نماز خوندم دعا خوندم دگ نمیدونم چیکار کنم . به من نگف ی مدت حرب نزنیم سر ی موضوع گف دگ نمیخوام ادامه بدم همین

شاید اینجوری میگه ببینه تو چه واکنشی نشون میدیبهش بگو مطمئنی

گفتم گفت اره آرامش میخوام ندارم ازاین جور حرفا

خیلی بده خیلیییییی . انقد دوسش دارم انقد عاشقشم هی نماز خوندم دعا خوندم دگ نمیدونم چیکار کنم . به من ...

واسه منم همین بوده منظورش دیگه یعنی چی حرف نزنیم

چند روز اونقد چیز زیادی نیستا ولی واقعا رفتار آزاردهنده‌ایه

خیلی از صبح داغونم خیلی شاید بعد چندروز بگه نمیخوام کلا

پسری که دوستت داشته باشه یکساعتم دوری ازت براش جهنمه حداقلش رابطه منو نامزدم که اینجوری دو ساعتم باهم قهریم خیلی اذیت میشم هردو ،منتهی چون من نمی‌دونم سر چی دعوا کردین احتمال میدم خیلی رو اعصابش رفتی که این حرف رو زده پس بهتره یه نگاهی به رفتارت بندازی

سر چی بحثتون شد؟

سر اینکه گفتم چرا بهم پیام دادی رفتی اون‌یکی حساب واتساپ با کی بودی اینجوری بحث شد گفتم حق نداری با من بد حرف بزنی بهم گفت بیا بزن تو دهنم اینجوری نگو

سعی کن جلو جلو هی پیش بینی نکنی چی میخواد بگه

نه پیش بینی نمیکنم تو این چند سال ۵۰ بار قهر واشتی داشتیم همش اون قهرمیکنع تاحالاقهرنکردم