2777
2789
سر اینکه گفتم چرا بهم پیام دادی رفتی اون‌یکی حساب واتساپ با کی بودی اینجوری بحث شد گفتم حق نداری با ...

اخه چیز مهمی که نیست.بگو تو باید اینقدر ارزش قائل باشی برا من که وقتی داریم باهم حرف میزنیم نری

پسری که دوستت داشته باشه یکساعتم دوری ازت براش جهنمه حداقلش رابطه منو نامزدم که اینجوری دو ساعتم باه ...

سر اینکه گفتم صدبار بهت گفتم با من بد حرف نزن احترام خودتو نگهدار میگه کم مونده بیایی بزنی تو دهنم

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چیز مهمی که نیست.بگو تو باید اینقدر ارزش قائل باشی برا من که وقتی داریم باهم حرف میزنیم نری

هنین دیگه بهش بر خورده جواب حرفشو دادم گرون تموم شده واسش میگه رو بدی همین میشه دیگه چی بگم اخه

سر اینکه گفتم صدبار بهت گفتم با من بد حرف نزن احترام خودتو نگهدار میگه کم مونده بیایی بزنی تو دهنم

عشقم یجا دیگه میگی به انلاینیش گیر دادم یجا دیگه اینجوری میگی آخر کدوم درست توضیح بده 

عشقم یجا دیگه میگی به انلاینیش گیر دادم یجا دیگه اینجوری میگی آخر کدوم درست توضیح بده

سر آنلاینی گیر دادم به من گفت تو مخی نشو برو بخواب حالت خوب نیست منم ازاین طرز صحبتش خوشم نیومد بعد بحثمون شد

دنبال بهانه بوده. تموم کن

تا دیروزش میگفت عاشقمه کافه بودیم شبش دنبال بهونه میاد اخه

سر آنلاینی گیر دادم به من گفت تو مخی نشو برو بخواب حالت خوب نیست منم ازاین طرز صحبتش خوشم نیومد بعد ...

اگه بهش بعد ۴ سال اعتماد نداری نَمون خودت اذیت میشی حتما ازش مطمئن نیستی که همچنان بهش شک داری در هر صورت کسی که بخواد خیانت کنه می‌کنه از هر راهی با گیر دادن فقط خودت رو پایین میاری مردها کلا عاشق بی محلی آن نه اینکه همش سرد باشی یعنی اینکه نشون بدی اونه که باید ترس از دست دادنت رو داشته باشه نه تو حتی اگه بهشم شک داری باید با سیاست بری جلو نه اینکه مستقیم بگی چرا آنلاین بودی چون جوابش میشه همین. مثلا یموقعی که حالش خوبه و کنار هم هستین بگو عزیزم اون شب بعد شب بخیر ناخواسته دیدم همچنان آنلاین بودی خوابت نبرد نه؟! خیلی غیر مستقیم بهش فهموندی که حواست هست ولی گلایه هم نکردی کلا مردا از غر زدن و بحث کردن فراری ان ولی اینکه بخاطر یه همچین بحثی هم بگه کلا میرم یجورایی انگار کسی رو تو آب نمک داره به نظرم رو رابطه باهاش بیشتر فکر کن بازم هرجور صلاحته