2777
2789
عنوان

بوی خوب بدن میدونید یعنی چی

270 بازدید | 15 پست

من تعریفم اینه وقتی سرتونو خم میکنید و عذرمیخوام زیر بغلتونو بو میکنید هنوز بوی مام و صابونتون رو بده

اگر می‌بینید جای بوی مام بوی عرق حس میشه یعنی وقتشه دوباره استحمام کنید

یه جور حق الناسه دوستان امیدوارم رعایت بشه🦋

چون میبینم یه عده ای توی مکان های عمومی بوی بدنشون تا به حدی نرسه که دو سه نفر اونور تر هم متوجهش بشن فکرمیکنن هنوز وقت حمام بعدی نیست

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

اگه اینجوری باشه من هر روز باید برم حموم 

اگه هر روز برم از شدت خشکی ترک میخورم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوری باشه من هر روز باید برم حموم اگه هر روز برم از شدت خشکی ترک میخورم

اگر انقدری تعریق بدنت بالاست که هر روز این وضعیت رو پیدا میکنی پس حتما پوست زیر بغلت خشک نیست... میتونی فقط زیر بغل رو بشوری 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

دمت گرم

بعضی ها مثل من به بو خیلی حساس هستن و واقعا دست خودم نیست 

حالم واقعا بد میشه و ....🤢

یه زمان دوتا همکار مرد داشتیم چشمت روز؟بد نبینه

کلا هردو باهم با حمام قهر بودن 

من بیچاره هم همش داخل سرویس بودم

تا بالاخره بهشون رک گفتم

گفتم من حالم بد میشه خواهش میکنم یا از مام استفاده کنید یا هرصبح دوش بگیرید

بعضیا فک میکنن حموم ضرر داره😑 

الان زن عموی من بوی عرقش بده، ولی روزی دو باز بدنش رو میشوره و بو نمیده. حتی گاهی سه بارم شده دوش بگیره

وقتی میدونید بوی عرقتون خرکشه روزی دو بار دوش بگیرید (موهاتون رو نمیخواد بشورید، فقط رو بدنتون آب بریزید)

یه بنده خدا بو عرقش منو کشته بعد میگه من عرقم بو نمیده🥴

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگر انقدری تعریق بدنت بالاست که هر روز این وضعیت رو پیدا میکنی پس حتما پوست زیر بغلت خشک نیست... میت ...

موهامم به شدت خشک و وزه پوست بدنمم خشکه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

اگه اینجوری باشه من هر روز باید برم حموم اگه هر روز برم از شدت خشکی ترک میخورم

وازلین ساج بچه بگیر بزن بدنت

موهات رو نمیخواد بشوری

ولی اگه عرقت بده روزی دو بار دوش بگیر، کم کم عادت میکنی

وازلین ساج بچه بگیر بزن بدنتموهات رو نمیخواد بشوریولی اگه عرقت بده روزی دو بار دوش بگیر، کم کم عادت ...

امیدوارم چون خودمم دارم اذیت میشم که نه میتونم خیلی زود،زود برم نه میتونم نرم 😐😑

امیدوارم چون خودمم دارم اذیت میشم که نه میتونم خیلی زود،زود برم نه میتونم نرم 😐😑

همون وازلین ساج رو هر روز بزن بدنت بهتر میشه

از آبرسانم بهتره