2777
2789

سلام دانشجوعم و چشمام ضعیفه و عادت هم ندارم به جزوه خوندن با لپتاپ چون باید حاشیه نویسی و اینا کنم ولی از طرفی حجم جزوه ها خیلی زیاده پرینت کردنش سخت و هزینه بره…چیکار کنم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخاطر هزینه چاره ای جز عادت نداری 

اگه میتونی تب لت بخر چه مجبوری جدید بخری یه قدیمی(خیلی ها هستن که تبلت داشتن و همین طوری افتاده) یا یه قلم برای گوشیت بخر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بخاطر هزینه چاره ای جز عادت نداری اگه میتونی تب لت بخر چه مجبوری جدید بخری یه قدیمی(خیلی ها هستن که ...

هزینه تبلت هم خیلی زیاده اگه قلم دار بخوام بگیرم همون چاپ میکنم 

هزینه تبلت هم خیلی زیاده اگه قلم دار بخوام بگیرم همون چاپ میکنم

پس یه قلم واسه گوشیت بخر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی