2777
2789

☘️اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»☘️

⚠️ لطفاً تعداد که میتونید بگید⚠️

این یه میلیون صلوات رو ببین از کی میگی هنوز تموم نشده چندتاش مونده من بفرستم تموم بشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
این یه میلیون صلوات رو ببین از کی میگی هنوز تموم نشده چندتاش مونده من بفرستم تموم بشه

خدا خیرش بده.  سبب خیر داره می شه برای ظهور امام زمان 

من که هر وقت بتونم باهاشون همکاری می کنم 

الهم عجل لولیک الفرج

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا خیرش بده. سبب خیر داره می شه برای ظهور امام زمان من که هر وقت بتونم باهاشون همکاری می کنم

بله خدا خیر دوجهان رو بهش بده من چند وقت پیش دیدم چندتا فرستادم تا الان هم دیدم مونده کسی هم همکاری نمیکنه به اون صورت گفتم بفرستم نمونه چرا باید صلوات برای ظهور آقا تا الان مونده باشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز