2777
2789
عنوان

از عجایب هفتگانه پیام نور🫤

108 بازدید | 12 پست

برای دروس تخصصی رشته حقوق و مهندسی کامپیوتر تو ریلاین اسم یه استاد ذکر شده😐😐😐 دانشگاه هم اطلاعیه ای نزده که این استاد هست تنها چیزی که تو مدتی که برنامه داده گفته موضوع دردست پیگیری هست🤦🏻

اخه مگه میشه همچین چیزی؟؟!!!!

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

چع فرقی دارع حالا یه استادی میاد درس میده دیگ

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چع فرقی دارع حالا یه استادی میاد درس میده دیگ

فرقش تدریس هست کسی که رشته اش مهندسی کامپیوتر باشه حقوق رو ضعیف تر تدریس می‌کنه تا مهندسی کامپیوتر و برعکس

پیام نوره دیگه نباید بیشتر از این انتظار داشت

🤦🏻🤦🏻🤦🏻

نمیشه چیزی هم گفت تا چیزی بگیم اینطورن خاااانم اینجا خودخوان هستتتت انگار خودمون نمیفهمیم 😑

🤦🏻🤦🏻🤦🏻نمیشه چیزی هم گفت تا چیزی بگیم اینطورن خاااانم اینجا خودخوان هستتتت انگار خودمون نمیفهمی ...

خیلی رو مخن واقعا 

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

خیلی رو مخن واقعا

خیلیییییی

کارشناس رشته قبلیم یه تطبیق واحد هم نتونست بزنه بعد قیافه میگیره ادعاشم میاد فارغ‌التحصیل دانشگاه تهرانه

هیچی اطلاعات میخواستم از رشتش

از اطرافیان نزدیکم که بتونم اطلاعات بگیرم برات این رشته رو کسی نخونده اما فامیلای دورتر امسال قبول شدن که حقیقت باهاش در ارتباط نیستم ولی مهندسی کامپیوتر و روانشناسی و حسابداری و شیمی و ادبیات و مدیریت و مهندسی برق تقریباً اطلاعاتی دارم چون اقوام نزدیکم این رشته هارو خونده یا میخونن خودمم که از فقه و مبانی حقوق اسلامی و حقوق خوندم اگاهم البته فقه و مبانی حقوق یکم اطلاعات دارم🤭

از اطرافیان نزدیکم که بتونم اطلاعات بگیرم برات این رشته رو کسی نخونده اما فامیلای دورتر امسال قبول ش ...

رشته دبیرستان منظورمه... 

میخوام بدونم کتابایی که میخونن چی هستن و حجمشون چقدره و هزینه شون چقدره و کار عملی شون چطوریه

رشته دبیرستان منظورمه... میخوام بدونم کتابایی که میخونن چی هستن و حجمشون چقدره و هزینه شون چقدره و ک ...

نه نداریم همچین رشته ای رو تو هنرستان های شهرمون