2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مشهد که حتما میره،میشه مش دومان😅شوخی کردم،ايشالا بچه های این سرزمین همیشه سالم باشن با هر اسمی که د ...

وای منم دقیقا همینو گفتمممکم😂😂

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

نه خب هی میگفتم چی؟؟چن بار برام تکرار کرد خییییلی خندم گرفته بود من اصلا کاری ندارم کی اسم بچشو چی م ...

شاید اسمش باراده تو دماغی گفته چیز دیگه ای تو ذهنم نمیاد😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اسم عربیه ماراد

چرا گوگل هیچ معنی ای براش نیاورد ؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شاید اسمش باراده تو دماغی گفته چیز دیگه ای تو ذهنم نمیاد😂

نه خواهر،تقلا نکن،همون ماراده،مطمئنم 😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه خواهر،تقلا نکن،همون ماراده،مطمئنم 😂😂

😂😂😂

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

اولا که ترک نه آذری زبان .به ساکنان ترکیه میگن ترک ..ما آذری زبان هستیم و بله بنده یک آذری زبان هستم ...

باشه سرکار خانم چون تو ندیدی ونشنیدی پس سیاره های دور وکهکشانها هم وجود ندارن تبریز مناطق ترک نشین حساب میشه نمی دونم بحث ندارم دیگه

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز