2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانمی اطراف ما با این روش انحام داد لحظه اخر پشیمون شده بود و نتونست زنده بمونه. 

اونی که اذیتش میکرد الان داره زندکیشو میکنه اما این بنده خدا رفت اونحام معلوم نیست تو جه حالیه .

مادرو پدرو بچشم در عذاب و ناراحتی 

بخدا نیس هر روز دارم صدا خدا میزنم به دادم برس ولی هیچی جوابم نمیده اصلا ارامش ندارم از یه جا فشار خ ...

قربونت برم قشنگم 

مشاوره برو قرآن گوش بده به این چیزا فکر نکن زندگی اندازه کافی سخت و طاقت فرسا هست پس سخت ترش نکن عزیزم 

تو گناهی نکردی اینو بخودت بگو

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷 این کاربری دست دو تا دوسته🫂

قرص برنجو فقط ب کشاورزا میدن

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

پس چرا خدا هر چ دعا میکنم جوابم نمیده خودم کشتم ولی صدا منو نمیشنوه

صبور باش .

بعدها حکمت این روزهارو میفهمی.  

میدونی چندین نفر در روز از دنیا میرن و ارزوی زندگی دارن؟؟ 

پس قدر این فرصتی که خدا بهت داده رو بدون و سعی کن صبور باشی.

اینحا بگو مطمن باش خیلیا مشکل شمارو دارن یا یه مدل دیگه .

عزیزدلم دخترقشنگم ب این فکرکردی ک فقط خودتونابود نمیکنی بلکه کل خونوادت بخصوووص مادرت داغون میشه.من ...

مانم الان نمیدونه من چ حالی دارم دخترش داره روحش نابود میشع اینجوری خودم دارم اذیت میشم

پس چرا خدا هر چ دعا میکنم جوابم نمیده خودم کشتم ولی صدا منو نمیشنوه

میخوای مثلا خدا برات چکار کنه؟خدا درونه خودته... باید بلند بشی و تلاش کنی تا ب خواسته هات برسی ... برو دنبال تحصیلاتت فکر اون عموی مضخرفت رو از ذهنت بنداز دور ...مقصر ک تو نبودی..... فکر میکنی بمیری چی میشه مثلا،؟ راحت میشی؟پس مادرت چی؟ خودخواه نباش

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
مانم الان نمیدونه من چ حالی دارم دخترش داره روحش نابود میشع اینجوری خودم دارم اذیت میشم

عزیزم منم توبچگی مورد تعرض خیلی شدیدقرارگرفتم..بابام بشدت دست بزن داشتوبعدا ولمون کرد رفتتتت..شوهرسابقم دزدکی وغیابی طلاقم دادورفت پی دوس دخترش‌ ابجی کوچولومو تازه ازدست دادم وضعیت مالیم دااااغون🙂🙂ولی به این فکرمیکنم ک یروزی قراره بمیرم پس بهتره تاهستم باخدا دوست باشم

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

نه هرگز انجامش نده خیلی دردناکه هیچ راه برگشتی ندازه هیچیییببین شاید فک کنی برا هیچکی مهم نیسیولی یک ...

😔😔😔😔واقعا اگه بدونید یک دختر بخاطر چه فشار ها روحی داره دست به خودکشی میزنه واقعا درکشون میکنم من میگم الان بخوابم صبح زود حالم خوب میشه ولی بازم همینجورم ولی میدونم خانوادم داغون میشن