2777
2789
مانم الان نمیدونه من چ حالی دارم دخترش داره روحش نابود میشع اینجوری خودم دارم اذیت میشم

تاپیک قبلتو خوندم . به مامانت حتما بگو ولی اکر میترسی دعوا بشه بهش بکو به پدرت نگه.

و اینکه با این اتفاق ذره ای از پاکی شما کم نشده 

من اینو واقعا از ته دلم بهت میگم .

من رو این موارد حساسم و از روابط ازاد بدم میاد اما اکر اطرافم یه دختر تو شرایط شما ببینم تو دیدم به پاکی و سلامت اون دختر  کوچیکترین تفاوتی نداره .

اگر یه دزد به یه خونه بزنه مقصر کیه؟ 

خودتو اذیت نکن .فقط از این به به بیشتر مراقب خودت باش. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلتو خوندم . به مامانت حتما بگو ولی اکر میترسی دعوا بشه بهش بکو به پدرت نگه.و اینکه با این ات ...

اره واقعا من هیچی تقصیر ندارم ولی چرا اینجور فکر میکنم الان واقعا نزدیک 2یا 3ساله من همینجور داغونم دیگه واقعا چقدر میتونم تحمل کنم

میخوای مثلا خدا برات چکار کنه؟خدا درونه خودته... باید بلند بشی و تلاش کنی تا ب خواسته هات برسی ... ب ...

بخدا بعد از اون کارش نشخوار ذهنی گرفتم کلا نمیتونم درس هم بخونم اگه تاپیک هام نگاه کنید از نشخوار ذهنی گفتم من خیلی وقته اینجورم

اره واقعا من هیچی تقصیر ندارم ولی چرا اینجور فکر میکنم الان واقعا نزدیک 2یا 3ساله من همینجور داغونم ...

چون تنهایی داری تحمل میکنی به مادرت بگو حتما . باهاش برو مشاوره بزاردیگه اذیت نشی .

اون نامرد عین خیالش نیست اونوقت شما جرا اذیت بشی؟ 

داغون نباش. سعی کن بپذیری یه احمقی هدف دزدی ازت داشته که موفق نشده . حالا هم بره گمشه . خودت مهمی نه هیچکس دیگه.

وای خوشبحالت رابطه ات با خدا اینقدر خوبه من که هیچی

توام میتونی رابطه ات رو با خدا قوی کنی با نماز خوندن با قران گوش دادن با حرف زدن به این فک کن که خدا گفته اگه بنده هام بیان سراغ من جوری منو خوشحال میکنن که حتی نمیتونن تصور کننن به این فکر کن که خدا گفته مرا بخوانید تا شما رو اجابت کنم به این فکر کن که خدا گفته من از خودتون به خودتون نزدیک ترم

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

صبور باش .بعدها حکمت این روزهارو میفهمی. میدونی چندین نفر در روز از دنیا میرن و ارزوی زندگی دارن؟؟ ...

خیلی خجالت میکشم به خانوادم بگم واقعا اونا بهم فشار اوردن درس بخونم ولی من از این نظر حالم بده هیچی بهشون نگفتم فکر میکنم بگم برم پیش روانشناس بگن دیونه هست

من واقعا خیلی بخدا دارم زجر میکشم یک روز ارامش ندارم نمیتونم نفس بکشم اگه بمیرم در ارامش هستم

این کاررونکن هرچقدرم سختی داری میکشی قوی باش میدونم خسته شدی اما قوی باش این کاررونکن

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

خیلی خجالت میکشم به خانوادم بگم واقعا اونا بهم فشار اوردن درس بخونم ولی من از این نظر حالم بده هیچی ...

خجالت نکش . همین امروز به مادرت بگو . حتما بگو . هیچکی مثل مادرت نمیتونه کمکت کنه . 

برو بهش بگو بیا اینجا نتیحشو به من بگو .