2777
2789
ممنونم

الکی میگه ابرو خودتو نبر من یکبار میخواستم بگیرم ده تا عطاری رفتن چنان نگام میکردن میگفتن نداریم که آب شدم بامعنی وپوز خند.   نه عطاری داره نه فروشگاه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میدونم پشیمون نمیشم هیچ وقتتت

اوتی که اون قرصو خورده بود هم همین فکرو کرده بودو خورده بود.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خودتو نکش هیچی و هیچکس ارزشش رو نداره بخاطرش خودتو بکشی تاپیک قبلت رو خوندم اگه بخاطر اون به خانواده بگو یه مدت تراپیست برو امیدوارم بهتر بشی و به زندگی ادامه بدی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

من واقعا خیلی بخدا دارم زجر میکشم یک روز ارامش ندارم نمیتونم نفس بکشم اگه بمیرم در ارامش هستم

هیچ موجودی ارزش نداره این کارو بخاطرش سر خودت در بیاری

هیچ انسانی ارزش همچین کاریو نداره 

توروخدا نکن

راهای دیگم‌هست حتما هست شاید تو حواست پرت شده ب این مورد اون راهو نمیبینی🫂

نکن عزیزم مرگ سختیه ارزش نداره بخدا بعدها هزار جور چرت و پرت دربارت میگن بمون و زندگی کن مطمئن باش د ...

بخدا نیس هر روز دارم صدا خدا میزنم به دادم برس ولی هیچی جوابم نمیده اصلا ارامش ندارم از یه جا فشار خانواده واقعا نمیتونم

اون ک خدا نبخشکش باعث شده من حالم روز به روز بدتر داغونتر بشم

ی مشاور حتما برو عزیزم

وگرنه ای راهی ک انتخاب کردی درست نیس

من کادر درمانم

و کم نیست خودکشی با قرص برنج

جگر از درون له میشه و ارزوی ی جرعه اب داری

نکن اینکاور 

کاربری دست دونفره🙂🤗
زجر اورترین خودکشی با قرص برنجه.خاهرم پرستاره میگه دختره قرص برنج خورده بوداز طدت درد داشت پاهامونو ...

تمام کسانی که خودکشی میکنن پشیمون میشن ولی دیگه راه چاره ای نیست

اون ک خدا نبخشکش باعث شده من حالم روز به روز بدتر داغونتر بشم

به خونوادت بگو نترس هیچ اتفاقی برای تو نمیفته 

شجاع باش دختر

فک کردی خودکشی کنی راحتی 

اصلا مرگ با خودکشی خیلی عذاب میکشن اون دنیا ندیدی نشنیدی 

پس نکن بخودت بیا عزیزم

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷 این کاربری دست دو تا دوسته🫂

ببین نمیدونم چه مشکلی دقیقا داری اما میدونم سختته که حتی فکرش به ذهنت رسیده من اهل دلداری و این چیزا نیستم اهل دروغ و اینکه بگم فردا همه چی خوب میشه هم نیستم 

اما مطمئن باش اوضاع تغییر میکنه صبرررررر کن به خدا ک من روز هایی بوده ک عین تو دنبال خودکشی بودم انقدر حالم بد بوده ک فکر میکردم هیچ راهییییی نیست اما خدا تو دقیقا 99زندگیم رو از این رو به اون رو کرد

این کارو نکن زندگی سخت هست همینطور سخت ترش نکن با مرگت هیچ چیو تغییر نمیدی هیچی درست نمیشه هیچ عذابی کم نمیشه جا نزن دختر وایسا بجنگ درستش کن 

خبری نیست.