2777
2789

قرص برنج برا چی می خوای؟ 😒

در نظر بگیر که هرکی خورده ثانیه های آخر قسم میداده که نجاتم بدید و نشده

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر به خدا قسم به جون همه عزیزام قسم یک درصد تقصیر تو نبوده

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

نمیتونی زندگیتو تموم کنی از این دنیا و اون دنیا بگذری و همچی رو خراب کنی به خاطر کار اون پست فطرت

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

عزیزدلم دخترقشنگم ب این فکرکردی ک فقط خودتونابود نمیکنی بلکه کل خونوادت بخصوووص مادرت داغون میشه.من ابجیم نزدیک۱ساله فوت کرده مادرم دااااغوووون داغووووونه ینی افتضاح‌.قلب شکسته ماهم هیچوقت ترمیم نمیشه لطفا عاقلانه فک کن..ماهیچکدوممون موندنی نیستیم هممون ی روز ازدنیامیریم

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

به جای این کار 

سه تا صلوات بفرست شیطان رو از خودت دور کن 

برو‌حموم یه دل سیر گریه کن غسل بگیر بیا یکم قرآن صوتی گوش کن دو رکعت نماز بخون توبه کن 

ببین خدا چطور بهت آرامش میده

برا همین خیلی الان لازمش دارم

نه هرگز انجامش نده 

خیلی دردناکه هیچ راه برگشتی ندازه هیچییی

ببین شاید فک کنی برا هیچکی مهم نیسی

ولی یکی از نزدیکایی ک جز سلام و علیک کاری ب هم نداشتیم شاید سالی چن بار همو میدیدیم

گفتن خورده هممون از غم خواب نداشتیم کلی گریه و دعا اگر میدیدی پدرش چجور التماس ب خدا میکرد مردی ک ب غرور فامیل معروف بود وسط جمع گریه میکردو از خدا کمک میخواست

خداروشکر بعدا فهمیدن سر چیز دیگه ای حالش بد شده و اصلا قرص برنج نخورده چون بخوری برگشتی نداری

قرص برنج برا چی می خوای؟ 😒در نظر بگیر که هرکی خورده ثانیه های آخر قسم میداده که نجاتم بدید و نشده

من واقعا خیلی بخدا دارم زجر میکشم یک روز ارامش ندارم نمیتونم نفس بکشم اگه بمیرم در ارامش هستم