2777
2789
عنوان

جمعه یه دعوایی کردیم با شوهرم

502 بازدید | 28 پست

دیروز رفتیم مثلا بیرون از صبح تا شب شوهرم دنبال کاراش بود همینجوری ما تو ماشین واقعا کلافه شدم پسرمم همش غر میزد که کاش اصلا نمیومدیم و این حرفا یه جا می‌خواستیم پیاده شیم یه بسته ی پوست آدامس دستم بود که گفتم بذارم تو ماشین میگه چرا تو ماشینم آشغال ریختی تو کیفمم جا نمیشد دیگه انداختم تو کوچه حالا خودم میدونم کارم بد بود هنوز پیاده نشده. بودیم یه پیرزن فضولی اومد گفت اینجا سر خیابون سطل آشغال هست آشغالتونو بردارید منم هنوز مغزم خوب کار نمیکرد گفتم ببخشید برمیدارم دیگه زنه هنوز دور نشده بود هی شوهرم با صدای بلند میگفت خاک تو سر حیوونت کنن انقدر اعصابمو بهم ریخت بهش فقط گفتم دهنت ببند همه شنیدن باز میگف خاک تو سرت که هر کسی باید به خودش اجازه بده بهت یه چیزی بگه دیگه اونجا حرف نزدم که اعصاب پسرم خورد نشه اومدیم خونه پسرمو فرستادم حموم.. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر هیچ و پوچ هم روزتونو خراب کردین هم اعصابتونو

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بهش گفتم چرا سر یه موضوع پیش پا افتاده انقدر به من توهین کردی دلمو شکستی فلان میگفت چون بار اولت نبود یعنی الکی آسمون ریسمون میبافت دیگه بهش گفتم من افسردگی دارم چرا اصلا نمیفهمی حالم خوب نیس هی بدتر میکنی گفت به درک اصلا برام مهم نیس یعنی صدای شکستن قلبمو شنیدم تصمیم گرفتم فقط نادیده ش بگیرم آشغالو 

همینم بهش گفتم همه کار برای آدم میکنه ولی حرف مردم براش خیلی مهمه دلم واقعا شکسته

تو فقط باید به خودت اهمیت بدی و بچت،نه شوهرت نه رفتارهاش و نه حرفاش و بقیه مردم،فقط خودت 

سعی کن حساسیتت رو کم کنی و قوی باشی

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

انقدرم پررو ئه الان یه جوری تو خونه خودشو باد کرده انگار من مقصرم اون ناراحت شده

مردا همینن پراز توقع و اعتماد به نفس

دست پیشو گرفته پس نیفته

اصلا محلش نده

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

تو فقط باید به خودت اهمیت بدی و بچت،نه شوهرت نه رفتارهاش و نه حرفاش و بقیه مردم،فقط خودت سعی کن حساس ...

الان یه سالی میشه که الکی پرخاش گر شده قبلا اصلا اینطوری نبود الان تقی به توقی میخوره بهم بی احترامی میکنه