2777
2789

یکی از بلاگرا هم گرفته بود گفت جوش زیر پوستی زده باهاش

من میخواستم بخرم اینو دیدم شک کردم 

شما ها استفاده نکردین 

چ ابرسانی بخرم تا ۱ م 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی بلاگرا تبلیغ میکنن طرفش نمیرم به هیچ عنوان.مگه داروخونه و‌جای معتبر کمه عقلمو بدم دست این کلاهبردارا که فقط پول براشون مهمه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

هر چی بلاگرا تبلیغ میکنن طرفش نمیرم به هیچ عنوان.مگه داروخونه و‌جای معتبر کمه عقلمو بدم دست این کلاه ...

اره منم شک کردم تو خریدش ولب دنبال ابرسانم شما نمیشناسی ی مدل خوبشو 

من خواهرم استفاده کرد خوب بود خواستی کاملشو ازش بگیرم بدم گفت قیمتشم خیلی خوب بود

اره قیمتش تا ۵۰۰ نهایت ارزون بود ولی خب ی عده گفتن جوش زدن باهاش 

نمی‌دونم والا من دیدم این گفت خوبه

وسایل پوستی همینه ب یکی میسازه ب یکی نه حالا منم موندم بگیرم یا ن 

تبلیغات بلاگرا رو رد کنین بره همش اشغاله همشونم بی وجدانصورتت داغون شد کی پاسخگوعه؟

اره راس میگی ی بارم ی تونر گرفتم بسامد بود فک کنم مارکش خیلی سال قبل بخاطر تبلیغای زیادش گرفتم صورتم شده بود جوش با یه ذره صورت چیزی از پوستم نموند 

اره منم شک کردم تو خریدش ولب دنبال ابرسانم شما نمیشناسی ی مدل خوبشو

ببین حقیقت ریسک داره این‌چیزا و مسیولیت  ببین پوستت چه جوری .من خودم یه بار بیو مارین ابرسانشو مصرف کردم خوبه فکر کنم جلبک دریایی همچین چیزی داره .ولی حس من اینه یه مقدار سبک نیست مثل یکم پوستت چسبناکه حس میکنی نه اینکه واقعا چسبناک‌باشه ها.و بدیش اینه از این اسپری مانندا هست یه مقدار هدر میره.یه مدته بلک بری گرفتم قطره چکونی هست اینم سلوله ای بنیادی داره با دره های طلایی من راضیم هم سبکه هم واقعا یه شب که میرنم پوستم حالش خوبه.یک و سیصد چهارصده فکر کنم.ایت تجربه منه خودت تحقیق کن بیشتر.اولیو از داروخونه گرفتم دومی رو از دوستم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ببین حقیقت ریسک داره این‌چیزا و مسیولیت ببین پوستت چه جوری .من خودم یه بار بیو مارین ابرسانشو مصرف ...

مرسی عزیزم

من قرص کلاژن خریدم کوکونات اصلا 2500   ، ب شدت جوش میزدم جوشای عجیب  نمیخوردم میرفت ، میخوردم میزد ، خلاصه ک ب فروشنده گفتم قبول نمیکرد و زیر بار نمیرفت ، تااینکه دکتر رفتم و گفت بخاطره قرصاست من پوستم جربه و حساس بود ، پولم رفت و هیچی بهیچی