2777
2789

اصلآ راجب بچه ی لجاجت خاصی با من داره ب هیچ وجه حاضر نیست ب حرفم گوش بده اما ی چیزی ک خیلی اذیتم میکنه میبره این بچه ای ک ۹ ماهشه رو تک و تنها میندازه خونه مادرش خودشم میره چون اونا ازش میخان حالا منم گفتم ی بار ک میبره دیگه بگم نیارش حالا ک من اختیار بچمو ندترم پس مال خودتون یا اینکه دیگه خونه مادرش نرم شوهرم این موضوع براش مهمه میگم اون بچه و نوشو میخاد دارید میرید دیگه من اگر جایگاهی ب عنوان زنت و نادر بچت داشتم ۳ تایی میرفتیم و برمیگشتیم

با شوهرت حرف زدی دراین باره چی گفته؟؟ 

بچه 9 ماهه خیلی کوچیکه

نده شوهرت ببره بیرون. 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حرف زدم کلآ گوش نمیده حالا ب نطرتون کدومش بهتره

لجبازی نکن که بچرو ببر دیگه نیار اون بچه توعه😐

بچرو نده به شوهرت ببره بیرون فعلا 

بگو سرما خورده یکم 

یا بگو شکمش روون شده هی باید چکش کنم تمیز کنم جاشو 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
لجبازی نکن که بچرو ببر دیگه نیار اون بچه توعه😐بچرو نده به شوهرت ببره بیرون فعلا بگو سرما خورده یکم ...

کردم اینکارارو اما مثلآ امروز میخام برم ارایشگاه بچه رو چیکار کنم باید بسپارم بهش اونم میبرش اونجا

کردم اینکارارو اما مثلآ امروز میخام برم ارایشگاه بچه رو چیکار کنم باید بسپارم بهش اونم میبرش اونجا

بچه رو ببر بده به مامانت یا خواهرت 

یا به شوهرت بگو نبرش بیرون تب میکنه باد بهش بخوره 

مادرم فوت شده خواهرمم دوره خونش بهم

روحش شاد 

نمیدونم وافعا چی بگم 

مادر شوهرت زن بدیه؟ 

بذار نگهش دارن خب توام به کارات میرسی 

روحش شاد نمیدونم وافعا چی بگم مادر شوهرت زن بدیه؟ بذار نگهش دارن خب توام به کارات میرسی

ن خیلی هم خوب نگهدای میکنه خداییش هرجا کار داشتم کمک حالم بوده اما پدرشوهرم ادم کثیفیه مثلآ دندون مصنوعیشو درمیاره میده دست بچه یا خواهرشوهرم تو دهن بچه آروغ میزنه فشارش میده درحدی ک بالا میاره اینا ی بخشش هست بخش بدی اینه ک دوست ندارم بدعادت بشه بدون من یا باباش جایی بره الان بچه خواهرم بااینکه ۷ سالشه انگار ۷۰ سالشه هرجا میخاد تنهایی میره از الان تعیین تکلیف میکنه من فلان جا نمیام بیسار جا میام سر از خود میشه 

ن خیلی هم خوب نگهدای میکنه خداییش هرجا کار داشتم کمک حالم بوده اما پدرشوهرم ادم کثیفیه مثلآ دندون مص ...

اره خب اینام هست 

اما فعلا بذار تا دوسالگیش کمکیت باشن

بعد اون دیگه بزرگ شده میتونی با خودت ببری اینور اونور و تربیت‌شو دستت بگیری