2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 86 پست

با توضیحاتتون اینطور برداشت میشه که در فرهنگ و خانواده ی شما ازدواج کردن با این سن مشکلی نداره

آمادگی دخترتون رو در نظر بگیرید و زیر نظر مشاور پیش برید

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

خودش دلش درس میخاد من تا الان حرف نزدم در موردش گفتم اول خودم و باباش راضی باشیم بعد دخترم چون هیچکس ...

خب اگه راضی بود ضمن عقد شرط کنید که در کنار ازدواج درس هم بخونه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا ب ایشون کار ندارم ولی راننده سنگینا وقتی چند روز تو جادن نیازضون مجبورن ی جوری رفع کنن پول هم ...

چی بگم والا کسی که بخواد خیانت کنه بنظرم تو خونه ور دلتم باشه خیانت میکنه 

کسیم که متعهد باشه صدها کیلومترم ازت دور باشه بهت خیانت نمیکنه 

باز بستگی به آدمش داره 

چه اعتماد به نفسی بهم دادی

ایشالا هرچی خیره براش پیش بیاد و خوشبخت بشه 

اگه دنبال لقب تحصیلات اقا دوماد نیستین و قبولش دارین نامزد کنن من خودم به شخصه برای ازدواجم تحصیلات برام الویت هست شغل برام الویت هست

منم با این نظر خیلی موافقم اگه براتون تحصیلات شغل مهم نیست و همه جوره قبولش دارین خوشبخت بشن من خودم ...

باباش مهندس عمرانه تو شهرداری مدیر دفتر معاون فنی هست  دخترم به عشق این که روزی بره جای باباش درس میخونه و معدل پارسالش شد 19و خوردی .عاشق درسه

خب دیگه پس چرا میخوای نگهش داری بعد سنش یکم بالاتر بره چون تو فرهنگ شما سن کم ملاکه چجوری میخوای شوه ...

ازدواج کلا دست خداست این حرفارو من اصلا قبول ندارم روزی رسون خداست یکی تو سی سالگی آماده میشه برای ازدواج میشه خدا بهش روزی نده

خب دیگه پس چرا میخوای نگهش داری بعد سنش یکم بالاتر بره چون تو فرهنگ شما سن کم ملاکه چجوری میخوای شوه ...

واقعا عجیبه

من نمیدونم پس چه زمانی قراره زنجیره ی ازدواج با این سن و سال قطع بشه

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...