2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 86 پست
نهاولا سن دخترتون خیلی پاییندوما ک تفاوت سنی خیلی زیاد

پس زیاد قضاوت میشم با این کارم همین موضوع که اطرافیان چی فکر میکنن سختش کرده برام بخدا من یه درصد هم به دارایی پسره فکر نمیکنم فقط چون میدونم فردا روز زنداییم مثل خودم حواسش به دخترم هست یه کم دلم راضیه

باباش مهندس عمرانه تو شهرداری مدیر دفتر معاون فنی هست دخترم به عشق این که روزی بره جای باباش درس می ...

بزار کنکور قبول بشه بعدا مطرح کن ،چون الان امتحان نهایی هم داره کلا ذهنش میریزه بهم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج کلا دست خداست این حرفارو من اصلا قبول ندارم روزی رسون خداست یکی تو سی سالگی آماده میشه برای ا ...

اره منم خیلی خیلی قبول دارم اما دیگه باید طبق فرهنگ خودشون پیش برن مابقی دسست خداست.. مثلا تو روستاهای اطراف ما چون معتقدن ب سن پایین.. یکم دختر می مونه خواستگاری دیگه نداره اما تو شهر ما نه اینو قبول کن ک خیلی از شهرهای ایرانم هنوز همینه تو همین نی نی سایت متوجه شدم اصن ازدواج تو سنین پایین..

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
اره منم خیلی خیلی قبول دارم اما دیگه باید طبق فرهنگ خودشون پیش برن مابقی دسست خداست.. مثلا تو روستاه ...

ببین میگه دخترش معدلش ۱۹ هست بخدا حیفه از الان ذهنش رو بهم بریزه بزاره کنکور بده بعدا حیف این استعداد و هوش 

بزار کنکور قبول بشه بعدا مطرح کن ،چون الان امتحان نهایی هم داره کلا ذهنش میریزه بهم

اره خودمم گفتم خدایا چرا الان گفتن کاش یکسال دیگه بود خودمم اصلا برا این موضوع خودمو آماده نکرده بودمه خیلی خیلی سخته چهار روزه کلا تو فکرم مغزم داره سوت می‌کشه هیچ نتیجه ای هم نگرفتم 

پس زیاد قضاوت میشم با این کارم همین موضوع که اطرافیان چی فکر میکنن سختش کرده برام بخدا من یه درصد هم ...

شما کلا تعریف درستی از ازدواج و زندگی مشترک ندارید ب نظرم

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

اگه به مشکل خوردن چی چون عقاید نوجوون و احساساتش همش عوض میشه

نمیدونم قدیم پس چرا اینطور نبود ..اینا چون تو شهرظون فرهنگشون همینه پس دختراشونو آماده میکنن و خود دختر قطعا رفتار و افکار خانمانه میگیره ن مثل شهرای بزرگ ک دختر این سنی حالا تو فکر رل و کافه و این حرفاست و فازش فرق داره..خود اسی یچیزایی می‌دونه ک حتی بهش فکر کرده وگرنه اگر شهر ما بود مادرم همون اولش یک جیغ بنفش میزد😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
اره خودمم گفتم خدایا چرا الان گفتن کاش یکسال دیگه بود خودمم اصلا برا این موضوع خودمو آماده نکرده بود ...

ببین با خانواده پسره صحبت کن بگو که اجازه بدید دختر کنکور بده نهایی هاش رو بده انشاالله بیاید خواستگاری 

آخه ببین دخترت نابغه هست هاا این شانس و هوش بخدا گیر هر کسی نمیاد و اینکه به درس علاقه داره اتفاقا اگه رشته خوبی قبول بشه از دختر های دیگه خیلی بهتر بنظر میاد یه امتیازه براش 

ببین میگه دخترش معدلش ۱۹ هست بخدا حیفه از الان ذهنش رو بهم بریزه بزاره کنکور بده بعدا حیف این استعدا ...

واقعا درست میگید حیفه دخترم تو هر چی بره موفق میشه خیلی باهوشه ماشالا رشته درسیش ریاضیه زبان هم از سه سالگی میرفته فول حرف میزنه

گیر کردم حتما باید مشاور بگیرم پس 

واقعا عجیبهمن نمیدونم پس چه زمانی قراره زنجیره ی ازدواج با این سن و سال قطع بشه

تا وقتی که همه شهرهای ایران ب یک نتیجه مشابه برسن ..!والا تو شهر ما ازدواج سن پایین پسندیده نیست...اما اطراف شهر نگاه دیگه ای دارن پس هر کسی باید طبق فرهنگ خودش پیش بره وگرنه آخرش چیز خوبی در نمیاد 

ببین میگه دخترش معدلش ۱۹ هست بخدا حیفه از الان ذهنش رو بهم بریزه بزاره کنکور بده بعدا حیف این استعدا ...

نمیدونم والا میگه همه این سنین ازدواج میکنن من چی بگم دیگه 😂

نمیدونم قدیم پس چرا اینطور نبود ..اینا چون تو شهرظون فرهنگشون همینه پس دختراشونو آماده میکنن و خود د ...

دخترم الان که هفده سالشه از من که 36سالمه خیلی عاقلتره شاید اگه به خودش بگم راحت قانعه ام کنه نظرشو ولی دست نگه داشتم

نمیدونم قدیم پس چرا اینطور نبود ..اینا چون تو شهرظون فرهنگشون همینه پس دختراشونو آماده میکنن و خود د ...

خواهر منم مثل دختر اسی معدلش ۱۹ بود براش همش خواستگار میومد درسش کلا افت کرد به کنار پسره ولش کرد رفت الان کلا درس رو ول کرده از این لحاظ میگم که بزاره کنکور بده بعدا باهاش مطرح کنه ،انشاالله بعد کنکور ازدواج کنن این همه زحمت کشیده یعنی دفعه کنکور رو بده دیپلم رو بگیره دیگه ازدواج کنه دیگه بسختی دیپلم میگیره 

پس زیاد قضاوت میشم با این کارم همین موضوع که اطرافیان چی فکر میکنن سختش کرده برام بخدا من یه درصد هم ...

ببخشید من عادت ندارم برم تو تاپیک کسی سرک بکشم ولی گفتین رسم ک شما همتون تو سن پایین ازدواج میکنید و خودتون هم همینطور ازدواج کردین

خب ب شما خیانت شده و اونجور ک میگید از ازدواجتون ناراضین

پس ازدواج تو سن پایین خیلیم جالب نیست

تازه چند سال پیش مرسوم تر بوده اما الان...

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

تا وقتی که همه شهرهای ایران ب یک نتیجه مشابه برسن ..!والا تو شهر ما ازدواج سن پایین پسندیده نیست...ا ...

اینجا ذهنیتشون اینه که دخترای سن بالا دیگه بچه گیرشون نمیاد و اکثرا نازایی دارن بخاطر همین دخترا رو تو سن کم شوهر میدن