2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 86 پست
میدونم ، بچه هست فردا پس فردا پشیمون میشه حالا بیا جمع کن بعد اینکه پسره چند سال بعد میشه ۳۰ سالش ۱۰ ...

چرا زیاد باشه اتفاقا پسرا ده هشتاد بچه هستن عقلشون نمی‌رسه نمیدونن پسر هرچی سنش بیشتر باشه پخته تر و اون رابطه امن تر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کاملا می شناسید و به اخلاقش اشراف دارید چرا که نه؟؟ دخترا درس میخونن سرکار میرن تا بتونن ازدواج موفقی کنار اون رشد و پیشرفتشون داشته باشن حالا اگه این نوع ازدواج برای شما یک ازدواج موفقه محسوب میشه و درگیر عناوین مهندس و پزشک و شغل دولتی داماد نیستین قبول کنید یکسال نامزد بمونن بعد دوباره بررسی کنید و انشالله بهم بیان 

مامانمو و بابام هم ده سال اختلاف دارن زندگی خوبی داشتن ولی نمیدونم گیر کردم

پس با خودت دخترتون صحبت کنید بدون اینکه ترغیبش کنید به ازدواج یا اینکه متنفرش کنید نظر خودش رو بپرسید بگید چی از آینده میخواد تمایلی با درس داره؟

اگه همه شرایط خودتون دخترتون اوکیه و واقعا قبولش دارین عقد کنن اختلاف سنی هم چیزی نیست پسرا هرچی سنشون بیشتر بشه پخته تر میشن عاقلتر پسرای ده هشتادی همشون بچه هستن همشون موندم کی بهشون دختر میده

اگه کاملا می شناسید و به اخلاقش اشراف دارید چرا که نه؟؟ دخترا درس میخونن سرکار میرن تا بتونن ازدواج ...

منم با این نظر خیلی موافقم اگه براتون تحصیلات شغل مهم نیست و همه جوره قبولش دارین خوشبخت بشن من خودم به شخصه شغل و تحصیلات خیلی برام مهمه نه اینکه توهین کنم به کسایی که شغل آزاد دارن نه ولی من شغل تحصیلات برام الویت هست

پس با خودت دخترتون صحبت کنید بدون اینکه ترغیبش کنید به ازدواج یا اینکه متنفرش کنید نظر خودش رو بپرسی ...

خودش دلش درس میخاد من تا الان حرف نزدم در موردش گفتم اول خودم و باباش راضی باشیم بعد دخترم چون هیچکس اندازه ما دوتا خوشبختیشو نمیخاد

اره همه مون کلا 16تا 17

خب دیگه پس چرا میخوای نگهش داری بعد سنش یکم بالاتر بره چون تو فرهنگ شما سن کم ملاکه چجوری میخوای شوهرش بدی!

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
مامانمو و بابام هم ده سال اختلاف دارن زندگی خوبی داشتن ولی نمیدونم گیر کردم

اختلاف سنیشون خوبه ۹ سال ولی بیشتر از ده بود منم میگفتم قبول نکن اگه دخترت خیلی مشتاقه قبول کن ولی اگه دو دله ترغیبش نکن به ازدواج چون صد در صد بعدش پشیمون میشه و اون موقع میگه شما مجبورم کردم اگه خیلی میل داره بزار ازدواج کنه