2777
2789
عنوان

مهریه

66 بازدید | 7 پست

اطراف ما دخترا مهریه بالا میزنن 

مثلا دختر داییم ۸۰۰، پسر عموم ۳۱۳ که کمترینشون بود 

من الان با یکی تو ر.ابطم که خوب باباش به خاطر مهریه همسر سابقش تایم بچگی پارتنرم تو زندان بوده و چون بی پدری کشیده    به شدت رو مهریه کم ۱۴ اینا پافشاری داره

بدبختی اینه ۲ تا رفیق  صمیمیش هم تو دادگسترین میان در مورد طلاق و اینا و مهریه و .... پرش میکنن 

با مامانم که صحبت میکنم میگه نه اصلا حرفشم نزن 

خوب من دوسشم دارم از اینور خانواده هم میگن مهریه بالا 😐

بخدا کسی مهریه درستو حسابی نمیگیره حین طلاق انقدر آدمو اذیت میکنن که فقط به فکر فرار و خلاص شدنه خواهشا بزرگترا منطقی تر فکر کنن درسته مهریه پشتوانه و‌اهرم فشار هس ولی اونم تا یه حدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوبیاش شده از الان داره مشاوره میگیره!!

ارع میگه من همیشه از آدمای شکست خورده مشورت میگیرم چون نمی‌خوام شکست بخورم 

اصلا خیلی آروم و منطقیه ولی بحث مهریه میشه یهو قاطی میکنه

با احترامه کامل با مهریه بالا کاملا مخالفم بیشتر از ۱۱۴تا عرف قانونیش هست بیشتر باشه مورد پسند من نیست

چون دختر کالا نیست

بلکه اگه بنا پستوانه باشه همین مقدار کافیه از نظر من!

آواکادو سایت🥑                                                            

بخدا کسی مهریه درستو حسابی نمیگیره حین طلاق انقدر آدمو اذیت میکنن که فقط به فکر فرار و خلاص شدنه خوا ...

من واسم مهم نیست خودم شاغلم ،وضع مالی پدرم هم خوبه نیازی به پول شخص دیگه ای ندارم 

بخدا کسی بخواد زبونم لال جدا بشه یعنی دنبال آرامشه چرا برا آرامش خودم آرامش یکی دیگه رو بهم بزنم مخصوصا کسی که یه تایمی خاطرات ارزشمند و خوب باهاش داشتم

ارع میگه من همیشه از آدمای شکست خورده مشورت میگیرم چون نمی‌خوام شکست بخورم اصلا خیلی آروم و منطقیه و ...

مهریه حق خانمه اون تعیین نمیکنه چقدر باشه اما میتونی کمکش کنی کمتر بگیری ۱۱۴ تا بگیری این وظیفه اش نسیت از الان بحث و قاطی کنه برو پیش مشا‌ور بهت راهکار میده چطور رفتار کنی باهاش یا با هم برین