2777
2789
عنوان

خیلی مسخره است

67 بازدید | 9 پست

میگن چرا خانم ها رو نمیارن تو برنامه های طنز؟ 

چرا فقط مرد هارو میارن 

وقتی هم خانم ها میان 

از شوخی هاشون باید هزارتا هیت درست کرد!! 

اینه منطق... 

بیشترین هیت هارم خود خانم ها میدن... 

توی برنامه قیاسی، مهمون های مردش، هزارتا شوخی کردم، حتی شوخی جنسیتی، بعد همه خندیدیم 

اینجا که فریبا نادری با رفیقش شوخی کرده گفته اختلاف طبقاتی داریم، الان سر این باید هیت بدین که چ بی شخصیته! 

درصورتی که مردای قبلی که اومدن شوخی های بدتری به دوستاشون کردن و گفتن... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

راجب دعوایی بودنش که گفت 

مگه همین فرزاد فرزین، قیاسی ثابت نکرد که دعوایه... 

چطور چندین تا کلیپ طنز ازش ساختن

ولی چون ی خانم. گفته عصبیه موقع عصبانیت فحش میده 

باید هیت بخوره که چقدر بده!!! 

چون همه موقع عصبانیت جوک. میگیم

میبنید ؟! جامعه ما هنوز همونقدر جنسیت زده و پوسیده است

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فریبا نادری مصاحبه کرده؟ کجا؟

خیلی وقت بود تو رسانه نمیدیدمش 

حالا جریان چیه با کدوم دوستش شوخی کرده اون ذاتا شوخ طبعه 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فریبا نادری مصاحبه کرده؟ کجا؟خیلی وقت بود تو رسانه نمیدیدمش حالا جریان چیه با کدوم دوستش شوخی کرده ا ...

با قیاسی

با نرگس محمدی شوخی کرده  گفته اختلاف طبقاتی داریم

رفیقشه

مشخصه داره شوخی میکنه 

مهمون های مرد ،. کلی شوخی های بدتر میکنن باهم

حالا چون ایشون ی شوخی ساده اینطوری کرده، کلی دارن بهش توهین میکنن

صبح تو اکسپلورم بود همین قسمت 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

با قیاسیبا نرگس محمدی شوخی کرده گفته اختلاف طبقاتی داریمرفیقشهمشخصه داره شوخی میکنه مهمون های مرد ، ...

چقد مسخره 

نرگس محمدی و فریبا نادری سالهاست با هم ی رفاقت خیلی عمیق دارن

حتی سفرای خانوادگی میرن با هم 

کاملا مشخصه شوخیه 

دیدم تو اینستا براش نوشتن اگه شوگر نمیزد بازیگر نمیشد نگو ب خاطر ی شوخی با رفیق صمیمی خودشه😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

صبح تو اکسپلورم بود همین قسمت

دیدی چقدر بهش توهین کردن؟؟ 

چقد مسخره نرگس محمدی و فریبا نادری سالهاست با هم ی رفاقت خیلی عمیق دارنحتی سفرای خانوادگی میرن با هم ...

الان همین شوخی و ی مرد کرده بود، این حرفا نبودا

چون ی زن هست باید بهش بگن فیس و افاده ای

الان همین شوخی و ی مرد کرده بود، این حرفا نبوداچون ی زن هست باید بهش بگن فیس و افاده ای

دقیقا 

کاملا موافقم

دیدی چقدر بهش توهین کردن؟؟

آره کامنت ها خوندم پرام ریخته بود 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»