2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 168 پست
پرنسسعلی ها محصول فمنیستن.مردهایی که زن تربیت شدند

کاملاً مخالفم اونا رفتار بد پدراشون رو با مادراشون و تو سری خوردن مادراشون رو دیده بودن و فکر میکنند همه خانوم ها باید سکوت کنند در مقابل هر ظلمی 

من الان نمیدونم شما خانومی یا آقا اما خیلی خیلی دوستدارین یه خانوم تو سری خور باشه

💚🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا دختریکساله ام پسرعموی دانشجوش اومده بودخونه مون همچین عشوه کرشمه میومد براش که دهن من وباباش با ...

عزیزم بچه یک ساله عشوه چه می‌دونه چیه دخترت ناز ذاتی داره که پسرا و بعضی دخترای دیگه ندارن همین دختر و پسرم یکسانه به تربیت آدم بستگی داره.

کاملاً مخالفم اونا رفتار بد پدراشون رو با مادراشون و تو سری خوردن مادراشون رو دیده بودن و فکر میکنند ...

این برداشت شماست من نه توسری خورم نه توسری زن.البته امیدوارم که اینجورنباشم جامعه مایکسری ازیه وربام افتادالان داره از طرف دیگه میافته.نتیجه هردوش سقوطه وافتادن.

عزیزم بچه یک ساله عشوه چه می‌دونه چیه دخترت ناز ذاتی داره که پسرا و بعضی دخترای دیگه ندارن همین دختر ...

پسرعشوه نداره اینکه به یکسالگیش اشاره کردم برای تاکیدبراین مسئله است که تاثیرآموزش ومحیط نیست ذات بچه است

تو هم معلومه مطالعه نکردی به لطف فمنیست نونستی حق تحصیل پیدا کنی مگرنه الان سواد نوشتن نداشتی اینجا چیزی ور به اشتراک بزاری!! 

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

کاملا حرفت درسته 

تساوی با تشابه خیلی فرق داره و متاسفانه افراد افراطی و کج فهم متوجه نمیشن 

مثل همین تاپیک ک فک میکنن تو ذهنت نسبت ب دخترت مریضه و منطورتو نگرفتن اصلا دیگ چ برسه ب منظور تاپیک رو بگیرن🤦🏻‍♀️

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز