2777
2789

حالا درسته من همش میگم دلم نمیخواد ازدواج کنم ،میترسم ،مردا خیانتکار شدن فلانن 

اما ته ته قلب من و افرادی هست اون دختری که دلش میخواد لباس عروس بپوشه عشقو تجربه کنه رابطه رو و...

منم همینطور 

اما میدونین خنده داریش چیه؟

پدر مادرم طلاق گرفتن هر کدوم یک طرفن 

تازه یکی باید بیاد اینا رو جمع و جور کنه 

خنده دار تر اینکه تا تونستن آبرو شرف هموبردن و بهم رحم نکردن الان مثلا دلشونم میخواد منو تو لباس عروس ببینن

مگه آدمی اصلا میادسمت این خانواده ای که اسمش همه جا پیچیده

آه دربساط نداریم همه نگران و استرس آینده منو دارن که جهاز اینو کی بده 

حالا فکر  کن بقیه ملزومات عروسی طلا و چمیدونم این برو بیاها که همه دارن ما نمیتونیم هیچ هندل کنیم

خنده دار تر اینکه من واقعا دلم حس خوشبختی میخواد 

اینکه یک پسر واقعا درست جسابی کاری و اهل زندگی بیاد سراغم نه هر ننه من غریبی به خودش اجازه بده بیاد جلو

چنین آرزو ساده برای من انگار محال و نشدنیه 

خنده دار نیست؟

واقعا بامن بازی کردن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شما درس خوندین؟ مدرک مهم گرفتی 

ارزوهاتو خودت بساز خب افراد زیادی هستن که خانواده درستی ندارن تنها نیستی مهم خواستن و تلاش خودته

شاید یکی از جنوب پیدا کردی پیش ما رسم جهزیه نیست و عروس هیچ خرجی نیاز نیست بکنه همه با داماده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

تا چندوقت پیش مثل تو فکرمیکردم ،آدمی که خانواده ای نداره چطور میخواد خوشبخت بشه(جسارت درمورد شما نبود،درمورد زندگی خودم بود)

لامصب تازه فهمیدم اگه خدا بخواد بارون از زمین به آسمون میباره اگه نخواد هیچی نمیشه حتی هوا روز هم نمیشه..اون بالایی برات خوشبختی بخواد هیچکدوم از عناصر طبیعت انسان ها و هیچکدوم و از موجودات فانی نمیتونن جلوی پیشرفتتو بگیرن

همیشه دعاکن خدا برای دیگران بخواد برای توهم در کنارشون،منم هروقت یادم بود برات دعامیکنم 

حسم میگه خوشبختی تو طالعته