bitter_silence مدیر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2774 عنوان شکایت | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 49 پست کسی میدونه باید کجا برم شکایت کنم؟ کلانتری ؟ دادسرا؟ کجا باید برم؟ 1404/08/03 | 03:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bitter_silence مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2774 عزیزیحالا راهنمایی خواستی بپرس کمکت میکنمیوقت فکر نکنی آقام ها😂🤦♀️اقوامم اکثرا تو شعبه های مختلف ... ممنونم من درخواست دوستی میدم اگه اشکالی نداره
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7188 نمیدونی میتونم اسم و آدرس زنه رو دربیارم یا نه؟ من میتونستم برات اینکارو انجام بدم ولی خب از آخر و عاقبتش میترسموگرنه میتونی اگه آشنا داری با شمارش بری پیشخوان اپراتور سیمکارتش بهت میگفتن اسم و آدرسو لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
bitter_silence مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2774 من میتونستم برات اینکارو انجام بدم ولی خب از آخر و عاقبتش میترسموگرنه میتونی اگه آشنا داری با شمارش ... آخرو عاقبتش خیره . اگه این کارو بکنی مجبور نیستم برم شکایت کنم آبروی شوهرم هم بره ( خود شوهرم اصلا مهم نیست برام اما بچه معصومم...) نه من آشنا ندارم کلا خیلی تنهام اونقدری که بخوام شکایت کنم باید با خود شوهرم برم
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7188 آخرو عاقبتش خیره . اگه این کارو بکنی مجبور نیستم برم شکایت کنم آبروی شوهرم هم بره ( خود شوهرم اصلا ... میدونم عزیزمواقعا بخوام صبح ساعت اداری به دقیقه نمیکشه برات اوکی میکنماما یبار اینکارو کردم پشیمونم حق الناسش میمونه به گردنه من ازاین لحاظ واقعا عذاب میکشم حالا شما با خودش حرف بزن اوکی نشد یکاریش میکنیم لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
bitter_silence مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2774 میدونم عزیزمواقعا بخوام صبح ساعت اداری به دقیقه نمیکشه برات اوکی میکنماما یبار اینکارو کردم پشیمونم ... اگه نخوای اینکارو کنی حق داری.اما پشیمون نباش واقعا حق الناسی نداره این موضوع که به گردنت افتاده باشه اون موقع