2777
2789
به همین سادگی پیدا نمیکنن خیلی دوندگی داره تازه اونم اگه پیدا کنن تو چیزی که باید بفهمی فهمیدی عزیزم ...

شما بودی چیکار میکردی؟ سکوت؟ 

بار پنجمشه دیگه نمیخوام سکوت کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره تازست اما بار اولش نیست .به زنه هم زنگ زدم خیلی پررو بود . حقشه آبروش بره

خدا خودش جواب چنین ادم هایی رو بده شما هم اگه دوست دارید شکایت کنید ولی پا شوهرتون وسط بیاد براتون مشکل درست نشه 

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

خدا خودش جواب چنین ادم هایی رو بده شما هم اگه دوست دارید شکایت کنید ولی پا شوهرتون وسط بیاد براتون م ...

دیگه واقعا هیچی مهم نیس .چند بار قبلا هیچ کاری نکردم اما این بار دیگه نه

شما بودی چیکار میکردی؟ سکوت؟ بار پنجمشه دیگه نمیخوام سکوت کنم

واقعا نمی‌دونم اگه تو همچین موقعیتی قرار می‌گرفتم چه میکردم 

ولی فکر کنم همون بار اول احتمالا خیلی آروم از زندگی همسرم بیرون میرفتم و میگفتم خلایق هر چه لایق 

شما هم اگه میخوای از طرف جدا بشی صد در صد به نظرم میتونی بری شکایت کنی و مهریه رو بزاری اجرا و ...

ولی اگه میخوای زندگی کنی به نظر من اصلا نباید ابرو همسرتو ببری چون اینجوری بیشتر آبروی خودت می‌ره عزیزم 

مثلا یکی از آشنایان دور ما همسرش با کسی ارتباط برقرار کرده بود و ...و خانم اومد جلو همه مطرح کرد و من بیشتر برام جای تعجب بود که چطور با طرف داره زندگی می‌کنه هنوز و فکر کردم حداقل اگه میخواست زندگی کنه نباید میومد جلوی همه می‌گفت همسر من فلان کارو کرده

واقعا نمی‌دونم اگه تو همچین موقعیتی قرار می‌گرفتم چه میکردم ولی فکر کنم همون بار اول احتمالا خیلی آر ...

آره متوجه شدم که تو موقعیت قرار نگرفتین که درک نمیکنین‌.

انشالله هیچوقتم تو این شرایط قرار نگیرین 

پیامکای شوهرم و یه زن و دیدم میخوام شکایت کنم

باید بری دفتر خدمات قضایی عریضه نویسی کنی بعد ببری کلانتری پرونده تشکیل بدی و بعدش ارجاع میدن به دادسرا و...

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

ممنون من شهرستانم

عزیزی

حالا راهنمایی خواستی بپرس کمکت میکنم

یوقت فکر نکنی آقام ها😂🤦‍♀️

اقوامم اکثرا تو شعبه های مختلف تهرانن گفتم اگه خواستی اسمتو بگی بهشون معرفی کنم کارتو راه بندازن

ولی از لحاظ قانونی و اینا کمک خواستی بپرس حتما🙏🏻🩷

انشالله که به خیر و خوشی پیش بره

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️