2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم بد بوده

83 بازدید | 5 پست

یکی از بچه های همکلاس دانشگاهمون ،ما رو بعد از تقریبا بیست سال دور هم جمع کرد . بعد خودش مجرد بود و اون طور که باهاش صحبت می‌کردم حس کردم خیلی تنهاست . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بعد من گفتم چند نفر رو بهش معرفی کنم تا شاید قسمت بشه و ازدواج کنه . اولش خیلی خوشحال شد که مرسی به فکرم بودید و اینا .برام خیلی ارزشمنده .بعد قرار شد من بع دختره فقط بگم مسئله رو و بقیه کارهاش با خودشون . دختره گفت نه چون راهمون دوره و من تهران نمیرم .دو تا دخترا دندانپزشک بودن و اینم موقعیتش بالاست . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا الان که جواب منفی شنیده دیگه اصلا نمیاد توی گروه ،بخصوص وقتی من هستم اون اصلا نمیاد .من حسم میگه از من ناراحت شده . از وقتی این طوری شده خودم حس عذاب وجدان دارم و اصلا آدم سابق نمیشم .دلم براش میسوزه و حس میکنم خیلی از دستم ناراحته 

الان نمیدونم چیکار کنم .برم ازش معذرت خواهی کنم .اصلا حق داره از من ناراحت شه ؟مگه من کار بدی کردم . واقعا گیج شدم