2777
2789
عنوان

احساسی که ب خودم دارم به نظرتون چمه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 32 پست
زشت چرا؟ نهایتا اگه حس خوبی به خودت نداری برو عمل و تزریقبعدشم پشت نمون،یه مهندسی رو تا دکترا ادامه ...

ایشون نیاز به مشاور و‌ روانشناس داره چون اعتماد ب نفس نداره و‌کمبود داره بعد شما میگی عمل و تزریقات؟اینایی ک صدتا عوارض دارن و‌ معلوم‌نیست این ژل مل ها چی هستن و‌آخرش قیافش بشه مثل...الان اکثرا دارن‌انزیم‌میزنن چون‌قیافه مصنوعی ‌واقعا‌حال‌بهم‌زنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این دوره زمونه خوشگلی ی سرنوشت نیست ی انتخابه، تو باید خداروشکر کنی که تو عصری بدنیا اومدی ک میتو ...

ایشون نیاز به مشاور و‌ روانشناس داره چون اعتماد ب نفس نداره و‌کمبود داره بعد شما میگی عمل و تزریقات؟اینایی ک صدتا عوارض دارن و‌ معلوم‌نیست این ژل مل ها چی هستن و‌آخرش قیافش بشه مثل...الان اکثرا دارن‌انزیم‌میزنن چون‌قیافه مصنوعی ‌واقعا‌حال‌بهم‌زنه

ایشون نیاز به مشاور و‌ روانشناس داره چون اعتماد ب نفس نداره و‌کمبود داره بعد شما میگی عمل و تزریقات؟ ...

عزیز منم اینو بعدش متوجه شدم،بعدشم من خودم با این چیزها مخالفم ولی یه وقتهایی طرف واقعا نمیتونه با خودش کناربیاد ب خاطر همین میتونه بره پیش یه دکتر با سابقه کار بالا یه کار نچرال انجام بده

وگرنه من خودم حتی آرایش هم نمیکنم

نظر بقیه ک به ی ورخودت چرا فکر میکنی زشتیمگه قیافه دست خودت بوده؟

نمیدونم جدیدا حالم خوب نیست

مدام از خودم ایراد میگیرم ای کاش میشد بعضی چیزارو تغییر داد

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

میدونی چی منو اذیت‌ میکنه؟ اینکه به قول خودت دختر یه خانواده ی سر شناسی پس قاعدتا بهترینها در اختیارت بوده پس حداقلش ازت انتظار میره انقدر عقب مونده و سطحی فکر نکنی 

پشت کنکوری؟ خب باش خیلیها هستن ۱۰ سال بعد میفهمن علاقشون چیه میان دوباره کنکور میدن

کنایه؟ کارشونه میخوای کل زندگیتونه جوری بچینی که هیچکس نتونه راجبش تیکه و کنایه بهت بزنه؟ سخت در اشتباهی گلم از همین الان یاد بگیر حرف مردمو به کتفت هدایت  کنی مخصوصا حرف فامیلو

ازدواج؟اونم توی این سن؟ چون پشت کنکوری حتما باید شوهر کنی؟ جلل الخالق نکنه تو خونه کتک بارونت میکنن یا هرشب مثل کزت ازت کار میکشن که فکر گردی خونه ب شوهر قصر رویاهاست

زشتی؟خب باشی مگه به کسی زیبایی بدهکاری؟نه نیستی عزیزم ولی حداقلش در قبال امتیازاتیکه خانوادت بهت دادن مسئولی که مثل یه دختر عقب مونده فکر نکنی از گوشی توی دستت استفاده کن برای توسعه ی فکرت واقعا دنیا و زندگی اونقدرام سطحی و کوچیک نیستا 

خوب معلوم دیگ از روی نظر بقیه و آینه😔

خدا زیباست و‌ زیبایی آفریده است 

مردم‌ب هوای بارونی هم میگن خراب 

یعنی ازخدا هم راضی نیستن 

جراااااا باید ب حرف چرت کردم اهمیت بدی اخههه؟؟هرچی اونا گفتن درسته؟اصلا کی هستن اونااا

عزیز منم اینو بعدش متوجه شدم،بعدشم من خودم با این چیزها مخالفم ولی یه وقتهایی طرف واقعا نمیتونه با خ ...

کارتون درسته عزیزم 

دخترا الان میبینن بقیه هر عملی کردن خودشون رو زشت میبینن متاسفانه 

نمیدونم جدیدا حالم خوب نیستمدام از خودم ایراد میگیرم ای کاش میشد بعضی چیزارو تغییر داد

با خودت مهربون تر باش

یک چیزایی رو میشه با عمل بعدا درست کرد

هرچی هم نشد ولش دیگه چون واقعا دست خودت نبوده 

ایشون نیاز به مشاور و‌ روانشناس داره چون اعتماد ب نفس نداره و‌کمبود داره بعد شما میگی عمل و تزریقات؟ ...

عزیزم من خودم گفتم ک خوشم از این کارای مصنوعی نمیاد متاسفانه مشکل من افکارمه که شرایط الانم بدترش کرده

کارتون درسته عزیزم دخترا الان میبینن بقیه هر عملی کردن خودشون رو زشت میبینن متاسفانه

جو متاسفانه حس کمبود میده،همش هم تاثیر اینستا و ایناس

وگرنه هرآدمی یه نقطه ی قوت زیبایی توی خودش داره 

ولی خب متاسفانه دنیا میخواد به زنها القا کنه برای زیبایی راه زیادی داریم

با خودت مهربون تر باشیک چیزایی رو میشه با عمل بعدا درست کردهرچی هم نشد ولش دیگه چون واقعا دست خودت ن ...

اره میدونم

ممنون بابت کمکت