2821
2789
عنوان

مهمونی

130 بازدید | 17 پست

خوابم نمیبره.

امشب مهمونی گرفتم. شام آماده کردم.

دلم میخواست با یکی حرف بزنم.

بعد مهمونام همه داشتن از کار و اداره و کارتابل اداری و مرخصیو تعطیلی پنجشنبه حرف میزدن.

منم که خونه دارم اصلا هیچی نمیفهمیدم که چی میگن.

احساس بدی پیدا کردم.

نه اینکه فکر کنی نیم ساعت حرف زدن ، کل مدت در مورد حقوق و شیفت و هم کارای اداره شون حرف میزدن.

منم هیچی نداشتم بگم. ساکت موندم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فامیل بودن یا همکارای همسرتون؟

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

به جاش ۵ صبح اونا بیدارن و تو میتونی بخوابی‌. سر چه چیزایی احساس بی ارزشی میکنیا. ارزش آدم به این نیست. به اخلاقشه به رابطه اش با آدما و خداست.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

منم جمعهایی که از کارشون حرف میزنن بدم میاد خیلی خشکه

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

به جاش ۵ صبح اونا بیدارن و تو میتونی بخوابی‌. سر چه چیزایی احساس بی ارزشی میکنیا. ارزش آدم به این نی ...

بدبختی اینه که منم ۵ صبح بیدارم که بچه ها جمع و جور کنم برو مدرسه.

اما نه ارج و منزلتی دارم 

بدبختی اینه که منم ۵ صبح بیدارم که بچه ها جمع و جور کنم برو مدرسه.اما نه ارج و منزلتی دارم

اگه شاغل بودی بدو بدو بعدش باید میرفتی سرکار. ظهرم با سرویس باید برمیگشتن تنها میموندن خونه. ناهارم باید از رستوران میگرفتی. با هزار خستگی باید به درسای فرداشونم میرسیدی. شاغل بودن وقتی شدنیه که ازت توقع کار خونه نداشته باشن.‌ مثل مرد ها.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
2824
2823
2791
2779
2792