khalerizzze مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 258 عنوان شاید باورش سخت باشه ولییی 59 بازدید | 8 پست من هیچ کس رو ندارم نه دوست نه آشنا نه رفیق خیلی تنهام حتی یه همراه ندارم باهام بیاد کلاس رانندگی😭😭باز یسریا که حتی میگن تنهان یه همرامو دارن دیگه حداقل یعنی میخوام اوج تنهاییمو درک کنین 1404/08/03 | 01:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5615 خواهر یا مادر پدر هیچکی؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
khalerizzze مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 258 خیلی واسم جالبه که اینجا هم ب تنهایی من بهایی داده نمیشهیکی نمیاد بپرسه خرت به چند من
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5615 همشوون دورم ازم خب با خانوم نمیشه برداری؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
khalerizzze مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 258 خب با خانوم نمیشه برداری؟ میتونم کلا مسئله ام این نیست خواستم مثال بزنم ک چقدر تنهام
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5615 میتونم کلا مسئله ام این نیست خواستم مثال بزنم ک چقدر تنهام عزیزم اکثر آدما بطرز عجیبی ممکنه تو یه برهه ای از زمان تنها بشن انگار یه فصل خاصی از زندگیشون هست و باید اون مرحله رو رد کنن تا خودشونو بهتر بشناسن در کل به چالش کشیده میشه زندگیشونفقط شما نیستی عزیزم ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
عاشقbaron عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 829 هنوز تنهایی نرفتی اتاق عمل که معنای واقعی تنهایی رو درک کنی مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺
tarene عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 2573 متاسفم، خب الان ما چکار کنیم؟ واقعا چکاری ازدست ما برمیاد؟ فقط درد دل بود؟خیلیا همین حجم تنهایی رو دارن اونم در یه سرزمین دور، کاری نمیشه کرد باید دوست یابی کنی