2777
2789
عنوان

فردا چی بپوشم

93 بازدید | 10 پست

بچه ها همدان خیلی شهر سردیه مخصوصا صبا و شب ولی ظهرا ن بعد روز اول دانشگاه بنظرتون ی بارونی و شلوار جین بگ بپوشم با ی کیف دوشی بزرگ و ی ارایش ملایم یطور نیست ساده تر باید باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعه واسه ثبت نام رفتم ترم بالاییا خیلی ساده بودن ولی خب اکثر لباسا ت بازار همینا بود

ترم بالایی ها خستن احتمالا فقط میان که تموم بشه دیگه حال فکر کردن به این چیزا رو ندارن.

البته شایدا ☺️

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

اعه یعنی زیر بارونیه یچی دیگ بپوشم؟

نمیدونم بنظرم ظهر و کلاس گرم رو درنظر بگیر دیگه

من خودم اذیت میشم با لباس زیاد و برام عجیبه مردم ظهر بارونی بپوشن

ما زنجانیم وهواش نزدیکه به همدان

البته بومی اینجا نیستیم و مردم لباس گرم میپوشن از الان

نمیدونم بنظرم ظهر و کلاس گرم رو درنظر بگیر دیگهمن خودم اذیت میشم با لباس زیاد و برام عجیبه مردم ظهر ...

اره ببین مثلا یدکلاسم ۷ انقد سرده یدونه ساعت ۱۰ اونم نسبتا گرم اونی کد۴ تا ۷اعم سرده نمیدونم چیکار کنم

اره ببین مثلا یدکلاسم ۷ انقد سرده یدونه ساعت ۱۰ اونم نسبتا گرم اونی کد۴ تا ۷اعم سرده نمیدونم چیکار ک ...

ی چیزی بپوش زیرش که گرمت شد در بیاری

کلاس صبح سرد میشه ولی بعدش بهتر میشه 

تا باز دم غروب ...