2777
2789

من‌الان بیمارستانم صبح تو ۱۹هفته سرکلاژ کردم بعد عمل دکترم گفت خیلییییی دهانه رحمت کوتاه بود الان برام سوزن اناکساپارین و شیافت سیکلوژیست نوشته میخواستم بدونم شماهم واستون اینارو نوشته یا من مشکلی دارم؟اصلا اینا واسه چی هستن؟

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

منم تو هفته ۱۸ سرکلاژ کردم‌امپول پرلوتون برام داد و شیاف پروژسترون 

ن ب همه اونای ک‌دهانه رحم‌کوتاه باشد میدن فک‌کنم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو هفته ۱۸ سرکلاژ کردم‌امپول پرلوتون برام داد و شیاف پروژسترون  ن ب همه اونای ک‌دهانه رحم‌ ...

الان چند هفته این شما؟

انوکساپرین برای جلوگیری از آمبولیه عزیزم.چون باید بعد از این استراحت مطلق باشی و چون نباید پیاده روی کنی خون لخته میشه خدایی نکرده تو بدنت

شیاف هم برای جلوگیری از لکه بینی خونریزی.بمنم دادن همینارو خیالت راحت چیز خاصی نیست

منم چندسال پیش سرکلاژ کردم.به من شیاف داد.اما سوزن نه. فقط حواست باشه بعداز سرکلاژ حداقل 15روز استر ...

خونمون خیلی پله میخوره خیلی نگرانم دکتر گفته رفتی بالا تا ۲هفته دیگه از پله ها نیا پایین

انوکساپرین برای جلوگیری از آمبولیه عزیزم.چون باید بعد از این استراحت مطلق باشی و چون نباید پیاده روی ...

من الان ۵.۶ساعته عمل کردم و دارم مرخص میشم اما خداروشکر نه درد دارم نه خون ریزی ولی دخترم‌از بعد عمل وول نخورده برای مامانش نگرانشم

خونمون خیلی پله میخوره خیلی نگرانم دکتر گفته رفتی بالا تا ۲هفته دیگه از پله ها نیا پایین

خونه مام پله نزدبک ۲۰تا میخورد شوهرم بغلم کرد برد بالا تا دوهفته بعدش ک نوبت دکتر داشتم 😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
خونه مام پله نزدبک ۲۰تا میخورد شوهرم بغلم کرد برد بالا تا دوهفته بعدش ک نوبت دکتر داشتم 😂

خوشبحالت حتما لاغری من ۸۵کیلوام شوهرم میشکنه کمرش بیچاره بخواد منو ببره بالا😂

۲۱ عزیزم

ازشماوخیلیی کم بود حتما استراحت مطلق داشته باشین از من ۲۸ بود ک چند روز طول کشید عمل کنم شده بود ۲۵ دکترم اینقد منو ترسوند 😏خداروشکر بالاخره زایمان کردم تو هفته ۳۶