2777
2789
عنوان

کتاب خون ها بیاید

201 بازدید | 38 پست

کتاب قمارباز داستایفسکی چطوره؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم هنوز نخوندم ولی کلا عاشق سبک داستایوفسکیممن تقریبا اکثر کتاباش رو خریدم الا شیطانیش رو

چند صفحه اولش رو خوندم جالب بوده

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

عالیبا ترجمه ی سروش حبیبی بخون

نمیدونم ترجمه کیه تو انبار پیداش کردم روش نوشته جلال آل احمد حالا ترجمه اونه چیه نمیدونم😂😂

اگه برادران کاراموزفش رو خونده باشی یا جنایات و مکافات و خوشت اومد میتونی باهاش ارتباط بگیری

اونا رو نخوندم

اره خیلی تعریفش رو شنیدم ولی خب هنوز نخریدم امروز کتاب نازنین و جوان خامش رو برای خودم گرفتم

کتاب مورد علاقت چیه

قیمت کتابا داستا چنده؟

کدومش بهتره؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

قیمت کتابا داستا چنده؟کدومش بهتره؟

نمیدونم والا 

کتاب مورد علاقت چیه

از بین کتاباش؟یا نویسنده ها

راستش من کلییییی کتاب دارم تقریبا و خیلیم خوندم ولی نظری ندارم ولی جنگ و صلح لئون تولستوی رو یا برباد رفته رو یا برادران کارامازوف رو واقعا دوست دارم حیف ک کتابخونم هست خونه ی بابام وگرنه بزات ازشون عکس میگرفتم

از بین کتاباش؟یا نویسنده هاراستش من کلییییی کتاب دارم تقریبا و خیلیم خوندم ولی نظری ندارم ولی جنگ و ...

خوش به حالت کلی کتاب خوندی

من فقط سینوهه خوندم😂البته اینکه کتابخونه تو نزدیکی هامون نیست هم تاثیر گذاره