2777
2789
عنوان

کتاب خون ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 38 پست
نمیدونم ترجمه کیه تو انبار پیداش کردم روش نوشته جلال آل احمد حالا ترجمه اونه چیه نمیدونم😂😂

ترجمه ی سروش حبیبی و آتش بر آب خوبه

ترجمه ی جلال آل احمد در حد این دو نفر نیست

منم خوندمش خیلی دوسش داشتممن میخرم کتابامو 😁🤩

کتاب ایلیاد و ادیسه هومر خوندی؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجمه ی سروش حبیبی و آتش بر آب خوبهترجمه ی جلال آل احمد در حد این دو نفر نیست

کتاب مورد علاقتون چیه؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

راستش ن هنوز ولی جز لیست خریدامه من بیشتر کتابای داستان گونه میخونم در قالب رمان

من کتاب های تاریخی خیلی دوست دارم

کتاب مورد علاقتون چیه؟

کتابای زیادی هستن که دوستشون دارم

گوژپشت نتردام

مردی که می خندد

کارگران دریا

باباگوریو

آناکارنینا

خوشه های خشم

خانم دلوی

ابله

عشق در روزگار وبا

صد سال تنهایی

طاعون

وقتی نیچه گریست

مامان و معنی زندگی

من باید داستان گونه باشه اونجوری نمی تونم تاربخ بخونم حوصله ام سر میره🫠

دقیقا منم

کتابای زیادی هستن که دوستشون دارمگوژپشت نترداممردی که می خنددکارگران دریاباباگوریوآناکارنیناخوشه های ...

چقدر کتاب خوندید🎀🎀

آفرین بهتون

مرسی عزیزممامانم عاشق ادبیاتنبابا هم همینطور بودندیگه از سن کم کتاب خوندن رو شروع کردم

من خیلی کتاب دوست دارم ولی کتابخونه نداریم نزدیکی هامون و باید بریم یه جا دیگه که دور میشه

ماهی سیاه کوچولو بخون عالیه

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

من خیلی کتاب دوست دارم ولی کتابخونه نداریم نزدیکی هامون و باید بریم یه جا دیگه که دور میشه

هر ماه دوتا کتاب بگیر و بخون

بعد یه مدت کتابخونه ی خودتو داری با کلی کتاب

من ازدواج که کردم همه ی کتابا رو با خودم آوردم