2777
2789
عنوان

بلاکککک

86 بازدید | 19 پست

استادم بی دلیل بلاکم کرده بهم گف بی ادب و بلاک کرد چیکار کنم از بلاکی دراره از همه برنامه ها بلاکم

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه اکانت دیگه بهش پیام بده بگو مگه چیکار کردم

بابا من رفتم بهش پیام دادم نوشتم استاد مگه چیه من با زهرا ی دختریه صحبت کنم راجب درس و اینا صحبت میکنیم دیدم گف من این رو تشخیص میدم شبت بخیر دیدم گفتن دیگ استاد شما کار نداشته باشید ما بخدا چیزی نمیگیم بهم راجب  درس و ایناس دیدم گف تماس بگیر تماس گرفتم داد و بیداد پشت تلفن تو گوه میخوری با هنر جو های من ارتباط بگیری اصلن کارت با زهرا چیه . گوشی زو قط کزد و از همه جا بلاکم کزد 

چیکار کردی

بابا من رفتم بهش پیام دادم نوشتم استاد مگه چیه من با زهرا ی دختریه صحبت کنم راجب درس و اینا صحبت میکنیم دیدم گف من این رو تشخیص میدم شبت بخیر دیدم گفتن دیگ استاد شما کار نداشته باشید ما بخدا چیزی نمیگیم بهم راجب درس و ایناس دیدم گف تماس بگیر تماس گرفتم داد و بیداد پشت تلفن تو گوه میخوری با هنر جو های من ارتباط بگیری اصلن کارت با زهرا چیه . گوشی زو قط کزد و از همه جا بلاکم کزد 

بعید میدونم بی‌دلیل باشه

بابا من رفتم بهش پیام دادم نوشتم استاد مگه چیه من با زهرا ی دختریه صحبت کنم راجب درس و اینا صحبت میکنیم دیدم گف من این رو تشخیص میدم شبت بخیر دیدم گفتن دیگ استاد شما کار نداشته باشید ما بخدا چیزی نمیگیم بهم راجب درس و ایناس دیدم گف تماس بگیر تماس گرفتم داد و بیداد پشت تلفن تو گوه میخوری با هنر جو های من ارتباط بگیری اصلن کارت با زهرا چیه . گوشی زو قط کزد و از همه جا بلاکم کزد 

گفته بود با این شخص صحبت نکنی؟! چرا حالا وا چه بی ادب

گف نباید با هنر جو ها هیچکدومتون ارتباط بگیرید منتها این دختر خودش اول تو اینستا درخاست داد بم و پیام داد بازم شات فرستادم قبول نکرد

بابا من رفتم بهش پیام دادم نوشتم استاد مگه چیه من با زهرا ی دختریه صحبت کنم راجب درس و اینا صحبت میک ...

اوووه برو بگو ب رئیس دانشگاه

زهرا دوس دخترشه لابد

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

اوووه برو بگو ب رئیس دانشگاهزهرا دوس دخترشه لابد

استاد بازیگریمه و انلاین کلاس برگزار میشه الانم من بلاکم و فردا شب کلاس انلاین باش دارم جواب خانوادمو چی بدم الان میگن این هوا پول دادی زد بلاکت کرد 

استاد بازیگریمه و انلاین کلاس برگزار میشه الانم من بلاکم و فردا شب کلاس انلاین باش دارم جواب خانوادم ...

عجبب ادمیهههه

پولت رفت باد هوا

با یه شماره دیگه زنگش بزن

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤