2777
2789
عنوان

بلاکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 19 پست
بابا من رفتم بهش پیام دادم نوشتم استاد مگه چیه من با زهرا ی دختریه صحبت کنم راجب درس و اینا صحبت میک ...

روانیه پس ولش کن

من یه استاد داشتم یه چند بار ازش سوال درسی پرسیدم عصبی شد بلاکم کرد. بعد یه مدت خودش تو کلاس بهم گفت فلان فایل رو از تلگرام واسم بفرست گفتم چطوری بفرستم وقتی بلاکم کردین؟ یه لبخند ریزی زد چیزی نگفت دیدم یواشکی آنبلاکم کرده واسم چندتا ایموجی بوس هم فرستاده بود. نگاش کردم دیدم خودشو کامل گرفته انگار نه انگار 😐

اساتید اینجوری مشکل دارن زیاد اصرار نکن بیشتر لج میکنه باهات

عجبب ادمیهههه پولت رفت باد هوابا یه شماره دیگه زنگش بزن

دوره ای پنج تومن دادم 

میزنه  ندارم شماره دیگ 

نمیدونم چ گوهی بخورم 

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روانیه پس ولش کنمن یه استاد داشتم یه چند بار ازش سوال درسی پرسیدم عصبی شد بلاکم کرد. بعد یه مدت خودش ...

مشکل اینجاس استاد. بازیگریمه انلاین کلاس دارم باش و ی بازیگر ام هست اتفاقا ولی زده سز همین موصوع بلاک کرده و من پولم رف هوا و جواب خانواده چی بدم و فردا گلاس انلاین دارم باش

مشکل اینجاس استاد. بازیگریمه انلاین کلاس دارم باش و ی بازیگر ام هست اتفاقا ولی زده سز همین موصوع بلا ...

پس حتما خانواده رو در جریان بذار خودشون با استادت تماس بگیرن. رسما داره بهت ظلم میکنه

پس حتما خانواده رو در جریان بذار خودشون با استادت تماس بگیرن. رسما داره بهت ظلم میکنه

من حتی بهش حرف زشت بزنم اون نباید انقد بی رحم باشه بلاک کنه خدارو خوش میاد؟؟؟