شوهر عزیزم دلیل تنها زندگیم وقتی تو مشکلاتم پیشم بودی فهمیدم نیمه گمشدم هستی من خیلی دوستت دارم...دختر گلم دوس دارم در آینده موفق باشی شاد و سلامت و در رفاه زندگی کنی ...خدایا شکرت که نفس می کشم ...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اول ژنتیک دوم فعالیت زیاد در حدی که وقتت اونقدر پره که شام و نهار و نمیتونی سر وقت بخوری میان وعده هم که دیگه اصلا . شیر هم میدم خب دیگه وزن میاد پایین دیگه
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
بهتره بپرسید چجوری با این وزن و این همه کار و مسئولیت و فعالیت هنوز زنده هستید؟ بعد من مادر ۴۸ کیلویی میگم با بدبختی مجبوریم خواهر.
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
من ۲۳ روز پیش ۴۶ بودمقرص گین اپ خریدم گفت روزی ۲ تا بخور ۶۰ تا داخلش بود برا یک ماهولی من غروبی نصفی ...
وقتی قطع کنی مشکل گوارشی و بی اشتهایی شدید پیدا میکنی و هرچی وزن اضافه کردی توی مدت کوتاهی از بین میره. دیگه تا قرص نخوری غذا نمیخوری و استخونهات از بین میره. من تجربه زیادی دارم. نخور