2777
2789
عنوان

مامانای پنجاه کیلویی بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست
من ۲۳ روز پیش ۴۶ بودمقرص گین اپ خریدم گفت روزی ۲ تا بخور ۶۰ تا داخلش بود برا یک ماهولی من غروبی نصفی ...

یعنی به جای روزی دوتا روزی یه نصفه قرص خوردید بازم اینقدر اثر داشت؟ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من که دارم میخورم🤣

ولی خب من نه مشکل اشتها دارم نه مشکل چاق شدن من فقط زمان برا خوردن ندارم پس قرصم به دردم نمیخوره 😂😂

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

استخونام صدا میداد رفتم عکس تراکم گرفتم گفت پوکی گرفتی

استخونای کجات دقیق. سوال زیاد میپرسم میخام ببینم منم اینجورم یا نه. 😥😥😥اخه منم مصرف کردم از این داروها .ببین من بعضی وقتا خیلی کم مثلا وقتی راه میرم مچ پا یکم صدا میده. یا قرآن

استخونای کجات دقیق. سوال زیاد میپرسم میخام ببینم منم اینجورم یا نه. 😥😥😥اخه منم مصرف کردم از این د ...

مچ پاهام صدا میداد با زانوهام. ایشالا که تو طوریت نشده. من سه سال مداوم مصرف کردم