شوهر عزیزم دلیل تنها زندگیم وقتی تو مشکلاتم پیشم بودی فهمیدم نیمه گمشدم هستی من خیلی دوستت دارم...دختر گلم دوس دارم در آینده موفق باشی شاد و سلامت و در رفاه زندگی کنی ...خدایا شکرت که نفس می کشم ...
من ۲۳ روز پیش ۴۶ بودمقرص گین اپ خریدم گفت روزی ۲ تا بخور ۶۰ تا داخلش بود برا یک ماهولی من غروبی نصفی ...
یعنی به جای روزی دوتا روزی یه نصفه قرص خوردید بازم اینقدر اثر داشت؟
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
ولی خب من نه مشکل اشتها دارم نه مشکل چاق شدن من فقط زمان برا خوردن ندارم پس قرصم به دردم نمیخوره 😂😂
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
استخونای کجات دقیق. سوال زیاد میپرسم میخام ببینم منم اینجورم یا نه. 😥😥😥اخه منم مصرف کردم از این داروها .ببین من بعضی وقتا خیلی کم مثلا وقتی راه میرم مچ پا یکم صدا میده. یا قرآن