2777
2789
عنوان

اي خدا هيچي نشده ديوونم كرده خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 77 پست
بهش ميگفتي من اخلاق بدي كه دارم سليقه خودمو بيشتر ميپسندم...   عجيبه هيچي نگفتي!!!!!!!!!!!!!!

امضات👍

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلاً يه بار باهاشون برو بعد پولشو بنداز گردنشون... به خدا اين كار رو بكن وگرنه دخالتهاشون براي شوهرتم عادي ميشه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

اه اعصابم ب هم ریخت لایک آرامش دهنده میخوام برا امضام 😐

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

چطوری روشون میشه . ما که برا جهاز زنداداشم تا نگفت نرفتیم . بعدم کلی ازش تعریف کردیم و هرچیو نپسندیدیم هم چیزی نگفتیم . به ما ربطی نداره اخه ، خونه ی خودشه باید با سلیقه ی خودش وسایل بگیره .

شاید چیزی که اونا بپسندنو نپسندی خب .

به هیچکس ربطی نداره جز خودتون و خانوادتون. خودتون میخواید استفاده کنید . به نظرم اصلا بهشون تعارف نکن که باهات بیان. اگه پرسید چرا بهمون نگفتی بگو من برای لوازم شخصی خودم سلیقم کافیه . من باید دوست داشته باشم که دارم . کس دیگه که نمیخواد یه عمر از وسایل استفاده کنه

حالا جداازاینا واقعاباید جواب میدادی محترمانه مینشوندی سرجاش مثلا میگفتی ببخشیدمن اخه اگه پسند خودم نباشه بعدا سختمه ازش استفاده کنم ازلباس بگیر تا وسایل خونه 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...