2777
2789
عنوان

سلام

99 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من 3 سال و نیم عقد بودم به دلایلی عقب افتاد یکیش فوت برادر همسرم بود

حالا 28دی 96عروسیم بوده دکترم نظرش اینه ک من آخر اردیبهشت شروع کنم به دریافت ویتامین و اسیدفولیک به مدت سه ماه و آخر مرداد اقدام کنم 

بنظرتون زود نیست؟

جفتمون بچه دوس داریم اما میترسم زود باشه و پشیمون شم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضای من میتونه کمک شایانی بهت بکنه 😁

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
به چه دلیلی دکترت میگه زود بچه دار شین؟

قبلا ی مشکلی برام پیش اومد دارو اشتباه خوردم یمدت پریود نشدم میگه مشکوک به تنبلیم هستی خفیف

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

زود و دیر برای،بچه دار شدن بستگی به سن خودت و همسرت و شرایط مالیتون داره الان

دیگه سه چهار سال عقد بودین وقتهای دونفره داشتین به اندازه کافی

ولی اگر تو عقد بگردش و سفر و مهمونی نرفتین خوب یه سال صبر کن به تفریحاتتون برسید بعدش بچه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
همه ی لایکارو تو جمع کردی آخه😣😣😣منم لایک موخوامم

لینکتو بده بلایکم برات عجیجم 

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
وایی حال ندارم عزیزم مال خودت 😂 تا این حد تنبلم😩

😂😂😂😂