2777
2789
عنوان

سلام

99 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من 3 سال و نیم عقد بودم به دلایلی عقب افتاد یکیش فوت برادر همسرم بود

حالا 28دی 96عروسیم بوده دکترم نظرش اینه ک من آخر اردیبهشت شروع کنم به دریافت ویتامین و اسیدفولیک به مدت سه ماه و آخر مرداد اقدام کنم 

بنظرتون زود نیست؟

جفتمون بچه دوس داریم اما میترسم زود باشه و پشیمون شم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضای من میتونه کمک شایانی بهت بکنه 😁

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
به چه دلیلی دکترت میگه زود بچه دار شین؟

قبلا ی مشکلی برام پیش اومد دارو اشتباه خوردم یمدت پریود نشدم میگه مشکوک به تنبلیم هستی خفیف

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

زود و دیر برای،بچه دار شدن بستگی به سن خودت و همسرت و شرایط مالیتون داره الان

دیگه سه چهار سال عقد بودین وقتهای دونفره داشتین به اندازه کافی

ولی اگر تو عقد بگردش و سفر و مهمونی نرفتین خوب یه سال صبر کن به تفریحاتتون برسید بعدش بچه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
همه ی لایکارو تو جمع کردی آخه😣😣😣منم لایک موخوامم

لینکتو بده بلایکم برات عجیجم 

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
وایی حال ندارم عزیزم مال خودت 😂 تا این حد تنبلم😩

😂😂😂😂