2777
2789
عنوان

4 5 ماهه اقدام کردم

123 بازدید | 17 پست

تنبلی تخمدان دارم ولی چندماهه دارو مصرف کردم و خوب شده و هردفه میرم دکتر میگه تخمکای خوبی داری ولی هربار اقدام میکنم نمیگیره 

قبلا هم اقدام کرده بودم نگرفته بود ولش کرده بودم حالا دو باره 4 5ماهه اقدام کردم نشده

کسی تجربه ای داره؟ 

25سالمه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعد اقدام سریع پانشو...ی نیم ساعت بیست دقیقه دراز بکش ب پهلو...هرشب هرشب اقدام نداشته باش چون ضعیف تر میشه اسپرما مثلا دور ی باز یا سه روز یبار...روز تخمک گذاری حتما حتما اقدام داشته باش...و مهم تر از همه اینکه بیخیال باش...سرتو گرم کن...انقد نگو واس چرا نگرف...موقعی بی بی چک مثبت میشه که تصورشم نمیکنی

و اینکه حتما تحرک داشته باش دوران اقدام...ورزش کن برقص پیاده برو

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

اول این که استرس اصلا نمی‌ذاره لقاح انجام بشه 

دوم پاپ اسمیر میدی تا زخم دهانه رحم نداشت باشی چون اونم نمی‌ذاره چون خودم پاپ اسمیر ندادم باردار شدم الکی سقط شد دکتر معاینه کرد گفت بخاطر این بوده چون بچه مشکلی نداشته 

اول این که استرس اصلا نمی‌ذاره لقاح انجام بشه دوم پاپ اسمیر میدی تا زخم دهانه رحم نداشت باشی چون اون ...

اهاااا درسته

نمیدونستم،

دوسال پیش تست دادم

ینی بازم بدم؟