2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن شیرنداره  بادوم اسیاب شده وبرنج اسیاب شده بااب میزارین روی حرارت یه مقدارکه جوشید وحالت فرنی ...

مرسی عزیزم لطف کردی،آره چون دخترم حساسیت داره سرلاک وحریره بیرون رونمیتونم بهش بدم چون شیرخشک دارن

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
مرسی عزیزم لطف کردی،آره چون دخترم حساسیت داره سرلاک وحریره بیرون رونمیتونم بهش بدم چون شیرخشک دارن

خواهش میکنم عزیزم 

توخونه درست کنیم  خیالمون هم راحت تره

برای سلامتی دخترم دعاکنید
اره خیلی خوبه  کسایی که کمبودوزن هم دارن براشون خوبه بزرگ وکوچیک نداره

دخترم شش ماهشه یه ماهه فرنی ولعاب برنج میدم حالامیخام حریره روشروکنم براش،خوبه پس اخه وزنش کمه دخترم 

خواهش میکنم عزیزم  توخونه درست کنیم  خیالمون هم راحت تره

آره مرسی عزیزم که جواب دادی،به قول دوستمون تاپیکای خیانت وسرکاری وبدبختی کلی بازدیددارن ولی مامانی کمک بخوادبرانی نیش کسی نمیاد😞😞

آره مرسی عزیزم که جواب دادی،به قول دوستمون تاپیکای خیانت وسرکاری وبدبختی کلی بازدیددارن ولی مامانی ک ...

خانمی حریره بادوم به وزنگیری دخترتون کمک کرد؟اخه دختر منم ۶ماهشه و کم وزنه

برنج نیم دونه ی ایرانی رو یک روز خیس کن،بعد بشور بریز توی الک بزار آفتاب خشک بشه یه پارچه هم بنداز روش که گرد و خاک نگیره.بعد که خشک شد آسیاب کن بریز توی شیشه بذار تو یخچال تا چند وقت راحت و آمادست‌.

هر دفعه یک قاشقشو با بادوم پوست کنده و کره بزار بپزه واسه شیرینیش هم میتونی نبات بندازی و هم شیره ی خرما.

*کره رو حتما اضافه کن،واسه وزنگیری بچه عاااالیه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖