2777
2789

مادر شوهرم دیوونمون کرده با رفتاراش، یه مبلغ پولی بوده خودمون قرضشون دادیم یه میزان هم ارثیه هست ، می‌خوایم خونه بخریم ، ۸ ماهه علاف کرده میگه چون ارثیه هست خودم باید انتخاب کنم و بخرم واستون و هزار عیب و ایراد روی هر خونه گذاشت ۸ ماهه نخریده ، الآنم دبه کرده که می‌خوام از پول ارثیه یه میزانش بردارم واسه خودم یا بدم به بقیه بچه هام و دخترام یا بزارم حسابم بمونه واسه خودم ، ما هم پول کامل نده نمی‌تونیم خونه بخریم اصلا یا میگه سند نمیزنم به نام شوهرت ، منم ۸ ماهه قرار دادم تموم شده هی تمدید کردم جایی نبود وسایلام ببرم ، دیگه به سرم زد شدید ، قهر کردم اومدم خونه مادرم شهرستان ، حالا فردا میخواد زنگ بزنه مادرم ، مادرم چیا بهش بگه که پول ما رو کامل بده خودمون بخریم ،فرو کرده توی زندگی ما ول کن نیست حالا کلی بچه دیگم داره که به اونا ده برابر این پول رو داد علاوه بر ارثیه ، نمیره طرف زندگی اونا چسبیده به زندگی ما 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوله ارثیه مادرشوهرت بوده؟؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اسی ینی این پول کلا ارثیه شما بوده و الان نمیده؟! ینی خودش کلا توو این پول سهمی نداره؟! پس چرا میگه ...

اره سهم خودشو برداشته ،سهم بقیه بچه هاش هم داده ، مال ما رو نداده ،علاوه بر این پول ،یه مبلغ هم کلا پول خودمون بوده قرار بوده الان بده ، میخواد هم قرضمون نده هم نصف پول ارثیه رو دوباره بده به بچه های دیگش 

نه ارثیه ای که به شوهرم رسیده ارث پدری

با مادرت حل نمیشه همسرت باید صحبت کنه

همسرم صحبت کنه فایده نداشته

اره سهم خودشو برداشته ،سهم بقیه بچه هاش هم داده ، مال ما رو نداده ،علاوه بر این پول ،یه مبلغ هم کلا ...

وااااا، چرا شوهرت چیزی نمیگه؟! کاش همون اول ارثیه رو کامل گرفته بودید 

الان هم زودتر بگیری بهتره

زن حسابی از ارثیه که دیگه بر نمیدارن تو باز میخوایی بین بقیه تقسیم کنی 

نه بابا این سهم خودش از ارث شوهرش هم برداشته 

از سهم ما میخواد بذل و بخشش کنه به بقیه ،حالا به اونا علاوه بر ارثیه کلی پول هم اضافه داده

وااااا، چرا شوهرت چیزی نمیگه؟! کاش همون اول ارثیه رو کامل گرفته بودید الان هم زودتر بگیری بهترهزن حس ...

همین دیگه حرفش بی منطق هست ما هم پول نیاز هستیم قرار دادمون تموم شده مستاجریم ، از ۸ ماه پیش قیمت خونه اینجا کلی بدتر شد 

نه بابا این سهم خودش از ارث شوهرش هم برداشته از سهم ما میخواد بذل و بخشش کنه به بقیه ،حالا به اونا ع ...

چنین حقی نداره 

بنظرم مادرت دخالت نده 

بزار شوهرت صحبت کنه

مادرت هم اگر خواست زنگ بزنه ب همسرن زنگ بزنه 

الکی حرف مامانت ننداز تو دهن خانواده شوهر

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
وااااا، چرا شوهرت چیزی نمیگه؟! کاش همون اول ارثیه رو کامل گرفته بودید الان هم زودتر بگیری بهترهزن حس ...

شوهرم ۲۰ بار دعوا کرده حرف زده انگار نه انگار پیرزن مهم نبوده واسش ،منم قهر کردم رفته خونه بابام ۸ ماه پیش قرار بوده بخره وسایلام گذاشتم کارتن نصفش شکسته توی دست و پا 

چنین حقی نداره بنظرم مادرت دخالت نده بزار شوهرت صحبت کنهمادرت هم اگر خواست زنگ بزنه ب همسرن زنگ بزنه ...

به حرف همسرم گوش نمی‌ده ،منم اومدم قهر ، میخواد بگه برگرد ولی پولتون نمیدیم اینقد پررو هست این زن

2790
2778
2791
2779
2792