2777
2789
عنوان

استادم

68 بازدید | 7 پست

یکشنبه من جزوه ام نیاورده بودم اما عکسش رو داشتم یه لحظه گوشیمو اوردم بیرون سوال بپرسم گفت برو بیرون حواسمم یه لحظه نبود که رو گوشی حساسه گف دفعه بعد میگم برو حذفش کن 

اعصابم هنوز خورده این هفته چطور برم سرکلاسش

وای 😂

ما هم یه استاد داشتیم ترم گذشته رو گوشی بینهایت حساس بود تا میدید سریع یه دادی میکشید دو متر میپریدیم هوا

یاد اون افتادم

سعی کن اصلا سمت گوشی نری تو کلاسش حتی یه نیم نگاه هم ننداز بزار تو کیفت بعد اینکه از کلاس بیرون رفت برش دار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم استادای روانی و بیسواد این اخلاقارو دارن هر چی با سوادتر باشن کمتر عقده ای هستن

نه استاد بسیار باسوادی هست فقط،با یه ماژیک میاد سرکلاس قبلا هم باهاش درس داشتم قبلا گیر نمیداد جدیدا اینطور شده

راحت برو

منم ی ی بار بهم گفت میخوایی مهندس بشی؟با این نظم حتما میشی دیر اومدی عین چی سرتم انداختی میری بشینی سرجااات

درحالی ک من در زدم و با اجازه گفتم 

چیزی نگفت رفتم نشستم دو دقیقه بعدش شروع کرد تخریب کردن من

جلسه بعدم ریلوس رفتم سر کلاسش نشستم

ول کن باباا الان ک دانشگام تموم شده یادم نیوفته خندم میگیره از حرفاشو عقده ای بودتش

وای 😂ما هم یه استاد داشتیم ترم گذشته رو گوشی بینهایت حساس بود تا میدید سریع یه دادی میکشید دو متر م ...

واقعا اون لحظه حواسم نبود به دوستم گفتم قبل کلاسش گوشیمو بگیر