سلام خوبین از کجا بدونیم شوهرمون غیر زنش کسی رو نداره تو فکر خیالش کسی نیست ۵ماه ازدواج کردم البته نه رسمی صیغه تو یه خونه زندگی میکنیم ولی شناخت زیادی ندارم ازش اخلاقش خوب عالی هواسش همه جوره بهم هست فقط میترسم آینده ولم کنه یا با یکی دیگه اوکی بشه خیلی ترس دارم یک بار هم زندگیم خراب شد انتخاب اشتباه خانواده ها بچگی ولی الان انتخاب خودم بود خیلی ترس خراب شدن زندگیم در آینده دارم یکم جوشی عصبی ولی زود از دلم در میاره فقط به اخلاق ترسناک داره که زود بیخیال میشه میزاره کنار براش مهم نیست بعدش چی بلای سر طرف میاد کلا احساسات طرفش مهم نیست خودش ارامش خودش مهم تر همه جور هوامو داری پشتمه هیچ کبودی نمیزارن برام همه تلاشش میکنه ولی خب با این اخلاقش ترس دارم ازش نمیتونم راحت باشم باشه حرفهای بگم رفیق هم نیستیم دوست معمولیم انگار به دور از زن شوهر شهر غریبم احساس میکنم تنهام اینجا اتفاقی بیوفته به مشکل بخوریم این خانواده اش دار خواهراش هستن ولی من هیچکس جز خدا ندارم باهاش حرف بزنم حرفهام بشنو کلی اخلاق حق به جانب دار هر حرفی خودش میزنم درست من نه یکمی باور هم نداره بهم اعتماد کم دار موندم
اخلاقهاش شبیه شوهرمنه البته شوهرمن ازاول اعتمادداشتش .
ولی اینکه صیغه هستی من نمیپسندم .خودتونمیدونم رسمیش کن اگربراش مهمی عزیزم قطعااگربخوادت وبراش مهم باشی این قدم اصلیه واسه اینکه بدونی به پات میمونه چون مردهای حالااعتباری ندارن
اخلاقهاش شبیه شوهرمنه البته شوهرمن ازاول اعتمادداشتش .ولی اینکه صیغه هستی من نمیپسندم .خودتونمیدونم ...
صیغه شدن راضی نمیشه حتی گفتم مهریه هم نمیخوام باز قبول نکرد کلا به ترسی دار انگار از دادگاه اینا میترسن ولی وقتی طرف چیزی نمیخواد ترس برای چی نمیدونم خودم احساس میکنم از حسی که بهم داره مطمئن نیست یا بهم اعتماد نداره کلا دو دل بهم یا به قول خودت براش مهم نیستم
خیلی ترس دارم کلا از آینده از این که ازم زده بشه یا یکی بیاد سر راهش خودتون زنها رو میشناسین میترسم ...
ببین من ۳ ساله وضعیت شما رو دارم.ترستم منطقی.خیلی ممکن پیش بیاد.خصوصا چونرسمی نیستن راحتتر میتونن رها کنن.دیگه باید قوی باشیم وقتی انتخابشون این بوده
آره خیلی سخت همش ترس استرس دارم به طوری که وست خواب بیدار میشم فکر خیال میکنم
به جای استرس.ریلکس کن.ترس خودش جدایی رو جذب میکنه.اعتماد بنفستم ببر بالا.زیاد پیگیر طرفت نباش.و هرگز حتی اگه بهش شک کردی به روش نسار.یطوریرفتار کن انگار بهش اعتماد صد در صد داری.به زبون ناوها.تو رفتارات نشون بده.از من با تجربه اینها رو خوب بشنو.و اینکه تا میتونی با پولهایی که بهت میده طلا بخر.بهش هم نگو.بزار ی پس انداز خوب برای آینده داشته باشی