2777
2789

خیلی کوچولوعه در واقع دستش رو نمیتوتست حرکت بده میخواستیم ببریمش دامپزشک اما تا نزدیکش میشدیم عین یه شیر درنده صدا در میوورد 

بعد یه مدت که بهش غذا دادیم خود به خود دستش خوب شده نشکسته بود ضرب دیده بود

الان وقتی میرم تو حیاط براش گوشت بندازم با سرعت میاد سمتم منم خیلی میترسم حمله کنع میدوعم تو 

بابام محکم پیشتش میکنه با دمپایی بعد غذا میریزه

ناخوداگاه چون اوایل صدای حمله کردن از خودش در میوورد حس میکنیم وحشسه و یه طوریم میاد سمتخ ادم به نظرتون حمله میکنه؟ میترسم باهاش ارتباط بگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آروم آروم اعتماد میکنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این سلیطه رو چطوری ببرم دامپزشک🥲

قفس گربه باید بخری بیفته تو دام ببری دامپزشکی هزینه و وقت میخواد تو 6 ماهگی هم باید عقیمش کنی 5 تومن پولش میشه کلا همه حیوانها حتی ماهی ها دردسر هستن چون فقط استفاده کننده هستن دو تا ماهی هام از عید مونده باید هر چند روز یکبار آبش رو عوض کنم غذا بدم ، سودی برای من نداره ، مثلا نمیتونم بهش بگم برو سر کوچه دو تا نون بگیر !! متوجه منظورم میشی 

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

نه حمله نمیکنه

کلا بچه گربه ها غذا دستت ببین میدونن سمت جوری که حس میکنی الانه کتکت بزنن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

چند بار به گربه غذا بدی  اعتماد می کنه میاد طرفت تازه های خودشو میماله با اگه نوازش کنی که دیگه ولت نمی کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
قفس گربه باید بخری بیفته تو دام ببری دامپزشکی هزینه و وقت میخواد تو 6 ماهگی هم باید عقیمش کنی 5 تومن ...

حیوانات دردسرن ؟

من بشدت ادمیم ک زود عصبی میشم یا افسردگی داشتم

ولی ازوقتی که گربه اوردم درحدی اروم شدم و خوشحالم ک همه اینو بارها ب روم اوردن

یا

هرموقع ناراحتم

بچه گربه ها میان بغلم  بعد جوری بااین کارشون دچار ارامش میشم ک یادم میره غمگین بودم

یا بارها شده بخاطر بامزه بازیاشون خندیدم 

یا

هرکسی گربه هامو دیده جذبشون شده

(تازه گربه ی منم نیستن برا همسایمونن ولی همش توحیاط مان)

پس حیوانات شاید نگهداریش یکم سخت باشه ولی بودنشون پر از نعمته

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀