2777
2789
عنوان

یه بچه گربه اومد خونمون پاش اسیب دیده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 17 پست
حیوانات دردسرن ؟من بشدت ادمیم ک زود عصبی میشم یا افسردگی داشتمولی ازوقتی که گربه اوردم درحدی اروم شد ...

شما درست میگید ولی کسی که شاغله صبح میره شب میاد یا میخواد تنها بره مسافرت و امکان بردن حیوان وجود نداره در اون شرایط واقعا سخته 

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قفس گربه باید بخری بیفته تو دام ببری دامپزشکی هزینه و وقت میخواد تو 6 ماهگی هم باید عقیمش کنی 5 تومن ...

مرسی عزیزم🥲🩷ولی امیدوارم بزرگتر شه خودش بره کامل خوب شده منم همش بهش غذا میدم هر وقت باشه اب و غذا میدم ولی کاش بره از حیاط چون حیاط رفتن برام سخته شده وحشیم هس یکم🥲

منم عروس هلندی و فنچ و اکواریوم و لاکپشت و.. دارم اره مصرف کننده ان ولی خب شدیدا برای روحیه خوبن و حس ارامش میدن به ادم وقتی بوسشون میکنی و بغلشون میکنی حالتو خوب میکنن در عوض این کارشون و اینکه خودمون وارد زندگیمون کردیمشون به نظرم لذت بخشه رسیدگی بهشون ولی خیلی دردسر داره من قدیم کلی مرغ و خروس و اردک داشتم همشون رو واگذار کردم خیلی سخته