2777
2789
عنوان

اونایی که بزرگسالان میخونن

154 بازدید | 17 پست

چقد طول کشید دیپلم رو بگیرید؟

من امسال ثبت نام کردم 

از دهم ...

مدیر گفته خرداد ۱۴۰۶ دیپلم رو میگیری😐

رشتم علوم انسانی 

هدفم اینکه کنکور قبول شم 

و...

واقعا دیپلم رو دیر نمیدن؟

turk Giziam

تا بهمن ۴۰۵ تموم میکنی  هر سال ی ترم میشه برات.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا گفته ۴۰۶ خرداد

اخه بستگی ب خودت داره یک سال رو تو ۳ ماه تموم کنی زود زود میری جلو

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

واحد منظورت همون کتاباس؟

هر کتاب چند واحده مثلا ریاضی شاید دوواحد باشه فیزیک سه واحد موقعی ک کتاب میخوای برداری یه برگه میده بهت اسم کتاب و واحدشو میده بهت مثلا تو یه ترم میتونی یه تعداد واحد برداری 

من پیش دانشگاهی سال چند سال پیش بزرگسالان برداشتم اینطوری بود حالا باز برو اونجا برات توضیح میدن 

من الان این دی ۷ تا امتحان دارم کمه؟ زیاد بر دارم؟

دروس یک سال تمام رو تو ۳ ماه بردار ک مثلا دهم رو تا دی تموم کنی یازدهم رو تا خرداد دوازدهمم تا بهمن دیگه ان شا الله