z_barbie_16 مدیر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 5205 عنوان اونایی که بزرگسالان میخونن | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 17 پست چقد طول کشید دیپلم رو بگیرید؟من امسال ثبت نام کردم از دهم ...مدیر گفته خرداد ۱۴۰۶ دیپلم رو میگیری😐رشتم علوم انسانی هدفم اینکه کنکور قبول شم و...واقعا دیپلم رو دیر نمیدن؟ turk Giziam 1404/08/01 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
z_barbie_16 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 5205 چ درساییه درس خونی ؟؟زود یاد میگیری سنگین نیس برات برنامه امتحانات دی(فارسی، نگارش، آمادگی دفاعی، زبان، جغرافیای عمومی، دینی، عربی)قبلا که میخوندم آره ولی الان ۲ ساله از دری فاصله گرفته بودمو اینکه خودم میخونم سخته turk Giziam
اناناســجووونــــــن عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4078 برنامه امتحانات دی(فارسی، نگارش، آمادگی دفاعی، زبان، جغرافیای عمومی، دینی، عربی)قبلا که میخوندم آره ... اها خیلی زیادم هست تا دی ماه وقت کمه همینارو خوب بخون البته اشنا و دوست و رفیق پیدا کن سوالارو هم میدن بهت یا بعضی جاها میزارن تقلب کنی خوبه پس نگران نباش ب امید خدا اینارو پاس کن تا برا خرداد ماهم برداری زودی تموم میشه
z_barbie_16 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 5205 اها خیلی زیادم هست تا دی ماه وقت کمه همینارو خوب بخون البته اشنا و دوست و رفیق پیدا کن سوالارو هم می ... انشاالله turk Giziam