2777
2789

من سر یه چیزایی از استادم راهنمایی گرفتم ازم نتیجه رو خواست بعد هیچکس از هم کلاسی هام نمی دونه حسودم بسیار دارم داشت لو می داد من چیکار کردم منم اینا رو نوشتم براش 

سلام استاد وقت‌تون بخیر 🌸
اگر امکانش هست، لطفاً در مورد کار و مهارت من، هیچ‌کدام از اساتید یا دانشجویان مطلع نشن.
متأسفانه بعضی از هم‌کلاسی‌ها حتی وقتی سر کلاس فقط به یک سؤال ساده جواب می‌دم، واکنش‌های حسودانه نشون می‌دن و از این حسادت‌ها بارها آسیب دیدم.
از لطف و درکتون صمیمانه سپاسگزارم 🙏🏻

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهویی نمیگفتی بهتر بود

اول یکی دو تا پیام میدادی بحثو باز میکردی بعد میگفتی

ممکنه به استادت بر بخوره و دیگه محل نده بهت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

حسودانه🤕

یواش برون عزیز برسن بهت🤒

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

نه جالب نبود متنت باید میگفتی دوست ندارم کسی از کارام باخبر شه همین

قبلا گفتم بهش فراموش کرده بود دلیل اینکه نوشتم این رو این بود : خودشم از حسادت ادما زیاد اسیب دیده در نتیجه یه تکنیک هست واسه اقناع 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
حسودانه🤕یواش برون عزیز برسن بهت🤒

اگر چیزی نبود که این جور حساس نبودم حتما چیزی دارم که می دونم حسادت عمیقی خواهند داشت !!

یهویی نمیگفتی بهتر بوداول یکی دو تا پیام میدادی بحثو باز میکردی بعد میگفتیممکنه به استادت بر بخوره و ...

دقیقا باید میگفتن ک استاد کسی از دوستان اطلاعی ندارن از کارام و علاقه ندارم بدونن ، و..... نه اینجوری که ایشون گفتن

اگر چیزی نبود که این جور حساس نبودم حتما چیزی دارم که می دونم حسادت عمیقی خواهند داشت !!

چی بگم والا

🤕

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یهویی نمیگفتی بهتر بوداول یکی دو تا پیام میدادی بحثو باز میکردی بعد میگفتیممکنه به استادت بر بخوره و ...

نه قبلا هم بهش گفته بودم سر کلاس داشت زحمات سه ساله من رو لو می داد بایدم حساس باشم 

دوست من سرکلاس سر یه جواب سوال دادن با من قهر کرد تو رو خودم به استاد اعتراض کرد حالا چه برسه به اینکه بیاید از کار و مهارت و دستاوردای منم بدونه خودش یه چیز بدونه اصلا نمی گه

آهان پس خودشم اگه باور داره این چیزا را طوری نیست پس

اره خودش نخبه بوده سر حسادت ادما مجبور شده تو پایین ترین سطح بمونه و نتونه بره اون ور