meeeeeys مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 730 عنوان روزگار 108 بازدید | 16 پست روزگار بی رحمه یا سرنوشت ؟الهی ندانی چ بر من گذشت تا به اینجا رسیدمالهی ندانی چگونه دلم را به دندان کشیدم 😞💔 دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀 1404/08/01 | 16:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰_سمیرا_۰۰ عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 1153 هم امضات هم متنت بدلم نشست میدونی چرا؟؟؟؟چوووون درد دارم درد میکشم روزگارم کامم رو تلخ کرد
۰۰_سمیرا_۰۰ عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 1153 الان همین حالا توبدترین شرایط،ممکن زندگیمم توبلاتکلیفی ناجوری هستم فقط خوده خدا میتونه کمکم کنه همینو بس لطفا دعام کن الهی ب حق این غروب خدا بدلت ارامش بده
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 7941 چقدر قلبم درد میگیره وقتی این تاپیکای پر غمو میبینم نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
meeeeeys مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 730 هم امضات هم متنت بدلم نشست میدونی چرا؟؟؟؟چوووون درد دارم درد میکشم روزگارم کامم رو تلخ کرد 💔متاسفم 🥺 دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀
meeeeeys مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 730 الان همین حالا توبدترین شرایط،ممکن زندگیمم توبلاتکلیفی ناجوری هستم فقط خوده خدا میتونه کمکم کنه همین ... الهی به خوشی دلت برسی 🤲🏻🥺 دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀
meeeeeys مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 730 چقدر قلبم درد میگیره وقتی این تاپیکای پر غمو میبینم شرمنده 🙏🏻 دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 7941 شرمنده 🙏🏻 انشالله از این به بعد روی خوشه زندگی رو ببینید نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
meeeeeys مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 730 انشالله از این به بعد روی خوشه زندگی رو ببینید دیگه چ فایده داره😅دیگه واقعا چیزی ارزش نداره دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 7941 دیگه چ فایده داره😅دیگه واقعا چیزی ارزش نداره زندگی کن و لذت ببر ....کار دیگه ایی از دستمون بر نمیاد نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
meeeeeys مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 730 زندگی کن و لذت ببر ....کار دیگه ایی از دستمون بر نمیاد میدونی چجوریه هیچی حوصله ندارمدلم دماغ ندارمیجوری انگار بخام هم نمیشهنه نه اصن بخام هم نیس.علنا نمیخاماینجوری شدمانکار اینجوری راحت ترم دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 7941 میدونی چجوریه هیچی حوصله ندارمدلم دماغ ندارمیجوری انگار بخام هم نمیشهنه نه اصن بخام هم نیس.علنا نمی ... دوست دارم بگم درکت میکنم ولی متاسفانه نمیفهممت ....چون خودم هیچ وقت تو زندگی عقب نکشیدم نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
meeeeeys مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 730 دوست دارم بگم درکت میکنم ولی متاسفانه نمیفهممت ....چون خودم هیچ وقت تو زندگی عقب نکشیدم ولی من احساس میکنم باختم و بازی هم تمام شده.یعنی راهی واسه جبران نیس💔 دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀