2777
2789
عنوان

روزگار

108 بازدید | 16 پست

روزگار بی رحمه یا سرنوشت ؟

الهی ندانی چ بر من گذشت تا به اینجا رسیدم

الهی ندانی چگونه دلم را به دندان کشیدم 

😞💔

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم امضات هم متنت بدلم نشست میدونی چرا؟؟؟؟چوووون درد دارم درد میکشم روزگارم کامم رو تلخ کرد

💔

متاسفم 

🥺

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

الان همین حالا توبدترین شرایط،ممکن زندگیمم توبلاتکلیفی ناجوری هستم فقط خوده خدا میتونه کمکم کنه همین ...

الهی به خوشی دلت برسی 

🤲🏻🥺

چقدر قلبم درد میگیره وقتی این تاپیکای پر غمو میبینم

شرمنده 🙏🏻

انشالله از این به بعد روی خوشه زندگی رو ببینید

دیگه چ فایده داره😅

دیگه واقعا چیزی ارزش نداره

زندگی کن و لذت ببر ....کار دیگه ایی از دستمون بر نمیاد

می‌دونی چجوریه 

هیچی حوصله ندارم

دلم دماغ ندارم

یجوری انگار بخام هم نمیشه

نه نه اصن بخام هم نیس.علنا نمیخام

اینجوری شدم

انکار اینجوری راحت ترم 

می‌دونی چجوریه هیچی حوصله ندارمدلم دماغ ندارمیجوری انگار بخام هم نمیشهنه نه اصن بخام هم نیس.علنا نمی ...

دوست دارم بگم درکت میکنم ولی متاسفانه نمیفهممت ....چون خودم هیچ وقت تو زندگی عقب نکشیدم  

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

دوست دارم بگم درکت میکنم ولی متاسفانه نمیفهممت ....چون خودم هیچ وقت تو زندگی عقب نکشیدم

ولی من احساس میکنم باختم و بازی هم تمام شده.یعنی راهی واسه جبران نیس💔